4 personen
gemiddeld
35 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
recepten Zoete-aardappelburger met balsamico-ui en geitenkaas

Zoete-aardappelburger met balsamico-ui en geitenkaas

ingredi├źnten


35 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

4 hamburgerbroodjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie op middelhoge stand en bak hierin de burgers in 7-8 minuten rondom goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin rode ui met de balsamicoazijn in 9-10 minuten zacht.
  • 2 Gril de hamburgerbroodjes op de snijkant. Beleg de broodjes met de rucola, de zoete-aardappelburgers, balsamico-uien en de rest van de geitenkaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 21 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier