kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink 4-pack regular

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

7 . 15

1 Liter

stimuleert lichaam en geest

  • zorgt voor een betere concentratie
  • in een handige 4-pack
  • ijskoud het lekkerst

omschrijving

Power Up met Red Bull Energy Drink Stimuleer je lichaam en geest met onze Red Bull energy drink. Deze energiedrank is ontworpen om je doorlopende energie te geven, perfect voor die actieve dagen of als je gewoon een extra boost nodig hebt. Onze Red Bull energydrink komt in een handige 4-pack, zodat je altijd genoeg bij je hebt. Bovendien zorgt het voor een betere concentratie, waardoor het een ideale drank is om je op de been te houden. Ongeacht wat je van plan bent, met Red Bull presteer je op je best. Bewaar en gebruik Red Bull Energy Drink Om de Red Bull energy drink aan je behoeften te laten voldoen, moet je hem goed bewaren. Onze Red Bull energy drink is het best als hij koud is, dus zorg ervoor dat je hem in de koelkast bewaart. Het kan ook enige tijd op kamertemperatuur worden bewaard als je van plan bent het binnen een redelijke termijn te gebruiken. Maar onthoud: drink met mate. Dit is een energiedrank, dus het is belangrijk om je consumptie te beheren. Meer over Red Bull Energy Drink De Red Bull energy drink komt handig in een 4-pack, maar mocht je op zoek zijn naar een alternatief, kijk dan eens naar de andere SPAR energiedranken. We bieden een verscheidenheid aan opties, van light versies tot andere energiedrank merken. En als het gaat om voedsel dat goed gaat met onze Red Bull energiedrank, is het perfect bij een lichte snack of sandwiches tijdens je borreltijd. Dus, voor die extra energieboost, kies Red Bull energy drink en houd je energieniveaus op peil!
  • Energy Drink
  • Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen. Hoog cafeïnegehalte. Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd.
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12) aroma's, kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink 4-pack regular
7 . 15
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip