kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink regular gekoeld

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 35

250 Milliliter

Ontketen je kracht met ijskoude Red Bull.

  • Koel blikje, maximale energie
  • Prestatieboost bij elke slok
  • Red Bull: Borrel met vleugels

omschrijving

Boost Je Dag Met Red Bull Heb je een energieboost nodig? SPAR introduceert Red Bull in een gekoelde blik van 250.0 MLT. Deze A-Merk energy drink is speciaal ontworpen voor borrelmomenten wanneer je behoefte hebt aan een extra boost. Red Bull zorgt voor een betere concentratie en prestatieverhoging, perfect voor die lange werkdagen of intense workouts. En zoals Red Bull zelf zegt, het is ijskoud het lekkerst! Dus pop het open, neem een slok, en voel de energie stromen! Bewaar en Gebruik Red Bull Om de Red Bull op zijn best te genieten, raden we je aan het te bewaren in een koele en droge plaats, weg van direct zonlicht. Zodra geopend, consumeer het direct voor de beste kwaliteit en smaak. We herinneren je er graag aan dat energiedrankjes zoals Red Bull met mate gedronken moeten worden. Vanwege zijn energetische eigenschappen is het essentieel om verantwoord en bewust te consumeren. Meer Over Red Bull Ben je op zoek naar een alternatief voor Red Bull? Probeer dan een andere variant van onze energiedrankjes bij SPAR. Hoewel Red Bull uniek is in zijn smaak en energieboost, zijn er ook andere merken beschikbaar die een vergelijkbare kick kunnen bieden. Let op, energiedrankjes zijn geen vervanging voor een goed nachtrust of gezonde voeding, ze zijn bedoeld als een tijdelijke boost wanneer je deze het meest nodig hebt. Dus, stimuleer je lichaam en geest met een gekoelde Red Bull bij SPAR.
  • Energy Drink - hoog cafeïnegehalte.
  • Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine b6, vitamine b12) aromas, kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink regular gekoeld
2 . 35
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip