kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink sugar free gekoeld

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 35

250 Milliliter

Vleugels zonder suiker, ijskoud het beste!

  • Suikervrij genieten
  • Slechts 7,5 kcal per blik
  • Ijskoud het lekkerst

omschrijving

Vlieg zonder suiker met Red Bull Zin in een energieboost? Met Red Bull Sugar Free Cool ervaar je een verfrissing als geen ander. Deze heerlijke suikervrije energy drink biedt een stimulerende ervaring voor lichaam en geest. Wie zei dat minder suiker minder smaak betekent? Dit blikje van 250ml bevat slechts 7,5 calorieën, maar levert dezelfde krachtige energie als de originele Red Bull. Deze gekoelde versie van Red Bull is ijskoud het lekkerst. Het perfecte drankje voor je borreluurtje, om je energieniveaus weer hoog te krijgen! Bewaar en gebruik Red Bull Zorg ervoor dat je Red Bull Sugar Free Cool op een koele en droge plek bewaart, ver weg van direct zonlicht. Koel het blikje in de koelkast voordat je het opent voor de beste smaakervaring. Eenmaal geopend, is het het beste om het meteen te consumeren. En onthoud altijd – ondanks dat Red Bull stimulerend werkt, het is belangrijk om met mate te drinken. Meer over Red Bull Als je op zoek bent naar alternatieve drankjes zonder suiker, probeer dan eens andere varianten van Red Bull zoals de Red Bull Zero Calories of de Red Bull Sugarfree. Deze bieden dezelfde verfrissing en energieboost, maar met nog minder calorieën. Denk er ook eens over na om Red Bull te combineren met een snack tijdens je borrel. Of het nu gaat om zoute noten of chewy pretzels, de verfrissende smaak van Red Bull vormt een heerlijke combinatie. Geef je lichaam en geest een vliegende start met Red Bull Sugar Free Cool!
  • Energie Drink met zoetstoffen
  • aspartaam* *Bevat een bron van fenylalanine. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml).Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, verdikkingsmiddel (xanthaangom), kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink sugar free gekoeld
2 . 35
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip