kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink summer edition

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 79

250 Milliliter

Zomerse boost met abrikoos en aardbei.

  • Zomerse abrikoos-aardbeiensmaak
  • Verkwikt lichaam en geest
  • Exclusieve Summer Edition!

omschrijving

Zomer Vleugels: Red Bull Summer Edition Duik in de zomer met de speciale Summer Edition van Red Bull! Een heerlijk verfrissende blend van abrikoos en aardbeien smaken verpakt in een opvallend blik van 250ML. Deze energiedrank van A-Merk Red Bull stimuleert niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Perfect om tijdens de borrel een lekkere kickstart te krijgen en maximaal van je zomerdagen te genieten. Dit is niet zomaar een energiedrankje, het is een speciale editie die je zintuigen prikkelt! Bewaar en gebruik Red Bull Summer Edition Vergeet niet om jouw blikje Red Bull Summer Edition op een koele en droge plaats op te slaan voor een optimale smaakbeleving. Onderweg? Geen probleem! Het handige blikje is gemakkelijk mee te nemen. Eens geopend, raden we je aan om het direct te consumeren voor een optimale frisheid. De stimulerende effecten van de energiedrank maken het een goed drankje voor de borrel, maar zie het niet als een vervanging voor je dagelijkse waterinname. En zoals het met alle energiedranken gaat: drink met mate! Meer over Red Bull Summer Edition Als je houdt van de klassieke smaak van Red Bull, biedt deze Summer Edition een spannende twist. Maar of je nu geniet van de klassieke variant of deze bijzondere zomerse editie, de kenmerkende energieboost van Red Bull blijft onveranderd. Wil je het eens iets anders proberen? Bekijk dan een van de vele andere speciale edities van Red Bull beschikbaar bij SPAR voor een smaakavontuur. Hoewel energiedranken heerlijk zijn bij een borrel, kunnen ze ook prima genoten worden met een hartige snack of een heerlijke fastfoodmaaltijd. Maar bedenk altijd: de combinatie is niet compleet zonder het gezelschap van goede vrienden!
  • Energy Drink met de smaak van abrikoos-aardbei
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, panthotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, kleurstof (anthocyanen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K1

Red Bull energy drink summer edition
1 . 79
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes