kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink the red edition

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 79

250 Milliliter

speciale editie van Red Bull

  • met watermeloensmaak
  • stimuleert lichaam en geest
  • speciale editie

omschrijving

Explosie van Energie: Red Bull - The Red Edition Geef jezelf een boost met de speciale editie van Red Bull: The Red Edition. In een blik van 250 milliliter vind je een heerlijke energiedrank met een twist. Vergeet de standaard Red Bull, deze unieke variant prikkelt je smaakpapillen met de smaak van watermeloen. Geproduceerd door A-Merk, is dit drankje speciaal voor die momenten dat je een beetje extra energie nodig hebt. Perfect voor de borrel, deze energiedrank stimuleert je lichaam en geest, klaar om de dag met volle zin tegemoet te gaan! Bewaar en gebruik Red Bull - The Red Edition Een blikje van deze Red Bull is perfect om koud te bewaren in de koelkast, klaar voor het moment dat je die energieboost nodig hebt. Hoewel het na opening direct geconsumeerd moet worden, heeft een ongeopend blik een lange houdbaarheid van minstens een jaar, waardoor je altijd een voorraadje kunt inslaan. Maar vergeet niet, hoe verleidelijk het ook is om de hele dag door deze heerlijke drank te drinken, energiedrankjes zoals Red Bull moet je altijd met mate consumeren. Meer over Red Bull - The Red Edition Er zijn verschillende varianten van Red Bull op de markt, waarvan deze Red Edition er een is. Als je niet zo van watermeloen houdt, zijn er tal van alternatieven beschikbaar, zoals de Blue Edition met blauwe bessen of de Yellow Edition met tropische vruchten. Hoewel de unieke smaak van Red Bull The Red Edition perfect is als oppepper tijdens de borrel, kun je ook variëren door het te mixen met je favoriete drankje voor een extra kick. Denk aan een scheutje vodka of een lekkere limonade voor een sprankelende cocktail. Nog een voordeel van deze variant: hij matcht perfect met pittige snacks, dus vergeet de chips of borrelnootjes niet!
  • Energy Drink met de smaak van watermeloen
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, panthotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, kleurstof (anthocyanen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. OOSTENRIJK

Red Bull energy drink the red edition
1 . 79
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes