kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Rockstar energy drink regular

Rockstar

1 . 45

250 Milliliter

Rockstar: Vleugels voor je borrelmoment!

  • Rockstar: boost voor je energie
  • Met cafeïne voor alertheid
  • Perfect borrel energiedrankje

omschrijving

Energie Opvolger: Rockstar Energy Regular Ben jij klaar voor het volgende niveau van het verfrissende drankje? Rockstar Energy Regular wordt jouw nieuwe favoriet. Deze handige blikjes van 250 ml bruisen met de loyaliteit van SPAR's A-merk. Een cafeïnederijke energiedrank die jouw lichaam en geest stimuleert. Koolzuurhoudend, gearomatiseerd met zoetstoffen, zit het boordevol toegevoegde cafeïne, vitamines en taurine. Perfect voor die middagdip of die energieboost voor de borrel. Bewaar en Gebruik Rockstar Energy Regular Bewaar je blikje Rockstar in een koele, droge plek uit de buurt van direct zonlicht. Je kunt het blikje ook in de koelkast bewaren, in dat geval gegarandeerd een heerlijke, verfrissende kick als je het opent! Dit drankje is ook geschikt om mee te nemen, mooi ingepakt in een handig blikje. Maar vergeet niet, zoals bij alle energie- en cafeïnehoudende dranken, drink met mate. Meer Over Rockstar Energy Regular Wat als je toe bent aan verandering maar je houdt de ferme pittigheid van Rockstar Energy Regular nog steeds aan? In dat geval zijn er ook andere smaken beschikbaar, waaronder de populaire tropische variant. Geef je borrelmoment een nieuwe draai door het te combineren met een scherp gekruide snack. De energiekick van Rockstar vormt een mooie aanvulling op jouw borreluurtje. Met Rockstar Energy Regular, is het altijd de juiste tijd voor een pitstop!
  • Koolzuurhoudende, gearomatiseerde energiedrank met suiker en zoetstoffen en toegevoegde taurine, cafeïne en vitamines.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (31 mg/100 ml)
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, suiker, voedingszuur (citroenzuur), smaakversterker (erytritol), zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumfosfaat), aroma's, cafeïne (0,03%), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), kleurstof (ammonia karamel, riboflavinen), vitamines (C, Niacine, B6), taurine (0,02%), inositol, ginseng extract (0,003%).).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 5.3

Koolhydraten waarvan suikers 4.8

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.16

bewaren

Koel en droog bewaren.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2

Rockstar energy drink regular
1 . 45
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip