kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Schweppes agrumes

Schweppes

10 . 15

2 Liter

Proef de sprankelende Schweppes citruskick!

  • Citrussmaak-verfrissing in 6-pack
  • A-Merk kwaliteit voor jouw borrel
  • Natuurlijk ingrediënten, puur genot

omschrijving

Bruisend Plezier met Schweppes Agrumes Ontdek de bruizende genoegens van Schweppes Agrumes. Deze verfrissende dorstlesser met citrussmaak is gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor een authentieke smaakervaring. De multi-pack bevat 6 flesjes van 500 ml - ideaal om te delen of om zelf van te genieten. De karakteristieke verfrissing van Schweppes is perfect voor je borrelmoment. Als A-Merk product van SPAR, biedt Schweppes kwaliteit in elke slok. Duik in de verkwikkende wereld van citrusvruchten me Schweppes Agrumes! Bewaar en gebruik Schweppes Agrumes Bewaar je Schweppes Agrumes op een koele, droge plek om de bruisende versheid te behouden. Eenmaal geopend, is het aan te raden om de flesjes binnen een dag op te drinken voor de beste smaakbeleving. Hoewel de flesjes hersluitbaar zijn, gaat er niets boven het knisperende geluid en de bubbels van een vers geopende fles Schweppes. Daarnaast, hoewel Schweppes Agrumes een heerlijke dorstlesser op zich is, drink met mate om de gezondheidsrisico's te minimaliseren. Meer over Schweppes Agrumes Als je een fan bent van Schweppes Agrumes maar eens wat nieuws wilt proberen, probeer dan eens de andere smaken uit het Schweppes-assortiment. Voor diegenen die een minder zoete optie zoeken, is Schweppes Tonic misschien een leuke variant om te proberen. Maar of je nu vasthoudt aan je favorieten of experimenteren met nieuwe smaken, er is altijd een Schweppes die perfect past bij jouw borrelmoment. Voeg wat hapjes toe, zoals olijven of kaas, om je drankje mooi aan te vullen en er echt een feest van te maken.
  • Bruisende frisdrank met natuurlijke aroma's van citrusvruchten met andere natuurlijke aroma's, met suiker en zoetstoffen
inhoud en gewicht
2 Liter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, suiker, sinaasappelextractren, voedingszuur: citroenzuur, bewaarmiddel: kaliumsorbaat, natuurlijke aroma's van citrusvruchten en andere natuurlijke aroma's, zoetstoffen: acesulfaam K en sucralose, gemodificeerd zetmeel, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E445.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 5.7 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.7 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.01 gram

bewaren

Op een koele plaats bewaren

contactgegevens

BEER AND SELECTED BEVERAGES

Schweppes agrumes
10 . 15
Terugroepactie | Kips Vega Paté