kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Schweppes agrumes

Schweppes

2 . 20

500 Milliliter

Vonkelt bij jouw borrel, verfrissing ten top.

  • Prikkelende agrumes smaak
  • Bruisend A-merk genot
  • Perfect gekoeld, ultieme verfrissing

omschrijving

Zwaai gedag tegen dorst met Schweppes Agrumes Heb je trek in iets lekkers en verfrissend, maar nét even anders? SPAR heeft precies wat je zoekt, en wel in de vorm van Schweppes Agrumes. Deze koolzuurhoudende frisdrank is een heerlijk verfrissende dorstlesser, die gekoeld het lekkerst geserveerd wordt. Geniet van een gekoelde 500 ml fles Schweppes Agrumes, een bruisende frisdrank met natuurlijke aroma's van citrusvruchten, die ieder borrelmoment een smakelijke twist geeft. Bewaar en gebruik Schweppes Agrumes Door de handige flesverpakking is Schweppes Agrumes makkelijk te bewaren in iedere koelkast. Zorg ervoor dat je deze dorstlesser koud serveert, voor de optimale smaakbeleving. Als je de fles eenmaal hebt geopend, is het aangeraden om deze binnen een paar dagen op te drinken. Zo geniet je altijd van het sprankelende karakter van Schweppes, en smaakt je frisdrank altijd vers en bruisend. Meer over Schweppes Agrumes Als het gaat om alternatieven voor frisdranken, dan komt Schweppes met een uniek aanbod aan smaken die moeilijk te evenaren is. Maar als je graag een alternatief wil proberen, dan raden we 7-Up aan, waarbij de heerlijke citrus-smaken ook in de hoofdrol staan. Voor een speciaal borrelmoment, kun je Schweppes Agrumes ook mixen met een heldere gin voor een smaakvolle cocktail. Immers, het gaat om het genieten van de kleine dingen, en Schweppes Agrumes maakt ieder moment een beetje beter. We hopen dat je net zoveel van deze frisdrank geniet als wij. Cheers to refreshing moments with SPAR!
  • Bruisende frisdrank met natuurlijke aroma's van citrusvruchten met andere natuurlijke aroma's, met suiker en zoetstoffen
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, suiker, sinaasappelextractren, voedingszuur: citroenzuur, bewaarmiddel: kaliumsorbaat, natuurlijke aroma's van citrusvruchten en andere natuurlijke aroma's, zoetstoffen: acesulfaam K en sucralose, gemodificeerd zetmeel, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E445.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 5.7

Koolhydraten waarvan suikers 5.7

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.01

bewaren

Uit de zon en op een koele plaats bewaren.

contactgegevens

BEER AND SELECTED BEVERAGES

Schweppes agrumes
2 . 20
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip