kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Slammers energy drink sugar free

Slammers

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

0 . 78

250 Milliliter

Slammers: Jouw suikervrije energie-boost!

  • Boordevol energie, suikervrij
  • Perfect voor jouw borrelmoment
  • 250 ml pure kracht in blik

omschrijving

Slammers Energy Sugar-Free: de oppepper van de dag! Sla je dagelijkse dip het raam uit met Slammers Energy Sugar-Free! Dit A-merk energiedrankje is verpakt in een handig 250.0 milliliter blik en biedt jou de perfecte boost wanneer je die nodig hebt. Door het suikervrije recept kun je genieten van de verkwikkende smaak zonder je zorgen te maken over extra calorieën. Verder zorgt de toevoeging van cafeïne voor een oppepend effect, terwijl de unieke formule van Slammers je lichaam en geest stimuleert. Bewaar en gebruik Slammers Energy Sugar-Free Je kunt je Slammers Energy Sugar-Free het beste op een koele, droge plek bewaren, uit de buurt van direct zonlicht. Alhoewel deze energiedrank op elk moment heerlijk is, bewaar het blik na opening niet meer dan een dag in de koelkast. Door de toevoeging van cafeïne is het raadzaam om Slammers Energy Sugar-Free met mate te drinken. Maar zolang je verantwoord geniet, kan deze verfrissende oppepper elk moment van jouw dag verbeteren. Meer over Slammers Energy Sugar-Free Mocht je op zoek zijn naar alternatieven, er zijn talloze andere energiedranken beschikbaar bij SPAR. Echter, weinig merken bieden dezelfde opwekkende boost zonder de toevoeging van suiker, net als Slammers. Het kan ook lekker zijn om deze suikervrije energiedrank te combineren met snacks tijdens bijvoorbeeld een borrel. Door de suikervrije formule voeg je geen extra calorieën toe aan je tussendoortjes, terwijl de cafeïne zorgt voor die extra energie om je dag bruisend voort te zetten.
  • Koolzuurhoudende frisdrank met taurine en cafeïne, met zoetstoffen, met toegevoegde vitamines
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Consumeer met mate.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Koolzuurhoudend water, voedingszuur: citroenzuur, zuurteregelaar: E331, aroma, glucuronolacton, zoetstof: E950/E951*/E952, 0,032% cafeïne, 0,03% taurine, inositol, stabilisator: E415, kleurstof: E150d, vitamines (riboflavine, niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12). * Bevat aspartaam, een bron van fenylalanine.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.01

Koolhydraten 0.02

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.235

bewaren

Koel en droog bewaren.

contactgegevens

REFRESCO BENELUX BODEGRAVEN K1

Slammers energy drink sugar free
0 . 78
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip