kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Smuldier dierenvoeding pens en vlees

Smuldier

1 . 99

400 Gram

Smuldier pens en vlees: compleet dierengeluk in elke doos!

  • Vol van pens en vlees
  • A-merk kwaliteit
  • Handige 400g verpakking

omschrijving

Ontdek de Compleetheid van Smuldier Pens en Vlees! Maak je klaar om je trouwe viervoeter te verwennen met iets bijzonders: Smuldier Pens en Vlees Compleet. Deze rijk samengestelde maaltijd is niet alleen smakelijk, maar ook boordevol voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een gezond en actief leven. Het is een A-Merk in de wereld van dierenvoeding, wat jou de zekerheid geeft van topkwaliteit voor je huisdier. Veilig verpakt in een handige doos van 400 gram, is deze functionele productnaam niet zomaar gekozen; 'compleet' staat voor een volledige en uitgebalanceerde maaltijd die bijdraagt aan het welzijn van je hond. Bewaar en gebruik Smuldier Pens en Vlees Compleet Smuldier Pens en Vlees Compleet is een houdbaar product dat je gemakkelijk kunt bewaren. Zorg ervoor dat je het op een koele en droge plaats houdt, ver weg van direct zonlicht en hittebronnen. Bij een juiste opslag blijft de voeding houdbaar voor de periode die op de verpakking staat vermeld. Eens geopend is het aan te raden om het in de koelkast te plaatsen en binnen enkele dagen te gebruiken om de versheid en kwaliteit te garanderen. Meer over Smuldier Pens en Vlees Compleet Zoek je naar alternatieven binnen het Smuldier assortiment voor een afwisselend dieet voor je hond? Er zijn meerdere smaken en samenstellingen beschikbaar om het menu van je hond spannend en gevarieerd te houden. Elk ander product van Smuldier zorgt er ook voor dat de maaltijden van je hond uitgebalanceerd en volledig blijven, steeds met de hoogwaardige kwaliteit die je van een A-Merk verwacht. Probeer ook eens andere varianten zoals de Smuldier Kip of Rund, voor een verrukkelijke afwisseling in het eetpatroon van je hond. Samen met Smuldier zorg je ervoor dat elke maaltijd een feestmaal wordt voor je trouwe viervoeter!
  • Volledig diervoeder voor volwassen honden, diepvries
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
NVT

bewaren

Koelkast (max. 4°C): 24 uur, Diepvries -18°C (***): zie houdbaarheidsdatum. Smuldier Pens & Vlees Compleet in de koelkast ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

gebruik

Houdt Smuldier apart van andere voedingsmiddelen en reinig zorgvuldig alles wat in contact is geweest met het product. Niet geschikt voor humane consumptie.

contactgegevens

Q-Petfood B.V. - DV

extra informatie

Smuldier dierenvoeding pens en vlees diepvriesSmuldier dierenvoeding pens en vlees
1 . 99
Terugroepactie | Kips Vega Paté