kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Sourcy vitaminwater framboos granaatappel 0%

Sourcy

1 . 49

1 Liter

Sourcy Vitaminwater: Dát doet wat met je!

  • met toegevoegde vitaminen en een fruitsmaak
  • bevat geen suiker en kunstmatige geur- en kleurstoffen
  • verkrijgbaar in 50cl en 100cl verpakking

omschrijving

Sourcy Vitaminwater Framboos Granaatappel 0%: Vitaliteit in een fles! Stap in de wereld van vitaliteit en verfrissing met Sourcy Vitaminwater Framboos Granaatappel 0%. Een combinatie van frisse framboos en pittige granaatappelsmaak, verrijkt met toegevoegde vitaminen. Dit vitaminwater van Sourcy heeft een heerlijke fruitsmaak en bevat geen suiker en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het is een verantwoorde keus om je dag mee te beginnen, als een tussendoortje of om te serveren tijdens de borrel. Verpakt in een handige fles van 1 liter, is het een perfecte begeleider voor op het werk, in de sportschool of onderweg. Bewaar en gebruik Sourcy Vitaminwater Bewaar je Sourcy Vitaminwater op een koele, droge plek uit direct zonlicht. Het ongeopende flesje is houdbaar tot de datum die vermeld staat op de verpakking. Na opening raden we je aan het binnen twee dagen te consumeren, mits je het in de koelkast bewaart. Dit vitaminwater is de hele dag door te gebruiken, of je nu behoefte hebt aan een verfrissend drankje na het sporten, of gewoon zin hebt in een dorstlessend tussendoortje. Meer over Sourcy Vitaminwater Sourcy Vitaminwater Framboos Granaatappel 0% is een heerlijk alternatief voor traditionele frisdranken. Wil je eens variëren? Dit vitaminwater is ook verkrijgbaar in andere smaken zoals citroen en bosvruchten. En als je op zoek bent naar een grotere verpakking, kijk dan naar de 100cl verpakking. Zoals het merk zelf al aangeeft: Sourcy Vitaminwater: Dát doet wat met je! Het is veel meer dan alleen een drankje, het is een ervaring. Proef de verfrissing, voel de vitaliteit. Elk slokje doet er toe!
  • Koolzuurvrije drank op basis van bronwater met de smaak van framboos en granaatappel, met toegevoegde vitamine B5, B6 en B12, thee-extract, met zoetstoffen.
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
bronwater, druivensap uit concentraat, voedingszuur (citroenzuur), thee-extract, concentraten van zoete aardappel en saffloer, natuurlijk aroma, zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose), conserveermiddel (kaliumsorbaat), pantotheenzuur (vitamine B5), vitamine B6, vitamine B12.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie hals fles. Koel, droog en donker bewaren. Na openen beperkt houdbaar.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2

Sourcy vitaminwater framboos granaatappel 0%
1 . 49