kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa Frisdrank strawberry watermelon

Spa

2 . 55

1.25 Liter

Proef zomer met SPAR's fruitige frisdrank!

  • Verfrissende aardbei-watermeloen smaak
  • Koud op z'n best
  • Zonder prik, puur genieten

omschrijving

Zomerse Verfrissing: Spa Strawberry Watermelon limonade Tijd voor verfrissing? Probeer Spa Strawberry Watermelon limonade voor een onvergetelijke smaakexplosie. Deze fles van 1,25 liter zit vol met de smaken van aardbei en watermeloen, en is helemaal koolzuurvrij. De fruitlimonade is gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zorgt voor de ultieme zomerse sensatie. Beleef de verfrissende smaak, koud het lekkerste. Bewaar en gebruik Spa Strawberry Watermelon limonade Deze heerlijke frisdrank is het beste te bewaren op een koele, droge plaats. Eens geopend, raden we je aan de fles binnen twee dagen te consumeren voor de optimale smaakbeleving. En om het het allerlekkerste te maken, serveer je het koud. Zorg dat je deze heerlijke frisdrank altijd in huis hebt voor een spontaan zomers moment. Meer over Spa Strawberry Watermelon limonade Op zoek naar een alternatief voor de normale limonades? Spa Strawberry Watermelon limonade is een uitstekende vervanging. Dit drankje is perfect voor het borrelmoment van de dag. Door de combinatie van aardbei en watermeloen, smaakt het heerlijk bij een salade of fruitige borrelhappen. Verwissel je reguliere limonade eens voor deze zomerse dorstlesser en beleef de Spa kwaliteit, rechtstreeks uit onze vertrouwde SPAR.
  • TBD
inhoud en gewicht
1.25 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Natuurlijk mineraalwater 86,5% (bron: Reine), vruchtensappen uit concentraat 10,5% (appel, citroen, sinaasappel, acerola, aardbei 1,0%, watermeloen 1,0%), suiker, natuurlijke aroma's, concentraten (zwarte bes, wortel), zoetstof (steviolglycosiden uit stevia), stabilisators (pectine, johannesbroodpitmeel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 4

Koolhydraten waarvan suikers 4

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving. Ten minste houdbaar tot einde: zie fles.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa Frisdrank strawberry watermelon
2 . 55
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst