kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

viper variety blik 6-pack

viper

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

11 . 49

1.98 Liter

Viper Mix: Jouw sprankelende borrelgenot in blik.

  • Variatie van cranberry, lime, peach
  • Slechts 96 calorieën per blikje
  • Feestelijke 4% alcoholgehalte

omschrijving

Verleidelijke Variatie met Viper Variety Blikken Trakteer jezelf op de prikkelende bries van Viper Hard Seltzer, een fonkelend water dat spreekt met een bite. In deze pakket vind je maar liefst zes blikken van 330 ml, genoeg om je te laten genieten van unieke smaken zoals cranberry, lime en peach. Elk blik bevat slechts 96 calorieën, waardoor je zonder schuldgevoel kunt genieten van je borrelmoment. Met een alcoholpercentage van 4% brengt Viper de nodige kruidigheid in je dag. Bewaar en gebruik Viper variety blikken Het wordt aanbevolen om het multi-pack van Viper op een koele, droge plaats te bewaren. Na opening kun je de hard seltzer het beste binnen enkele uren nuttigen om zijn frisse, sprankelende smaak te behouden. De blikjes in het multi-pack zijn individueel verpakt, waardoor je kunt genieten van een drankje op zijn tijd. En vergeet niet: drink met mate. Meer over Viper variety blikken Als je op zoek bent naar een gezondere optie dan je gewone biertje of cocktail, is hard seltzer een perfect alternatief. Experimenteer en combineer dit drankje met je favoriete hapjes tijdens een borrel. De Viper Hard Seltzer biedt een vleugje van verschillende smaken, en zijn heerlijk verfrissend bij pittige nacho's, frisse guacamole, of een bordje met gemengde olijven. Ga deze zomer voor een beetje variatie met Viper Hard Seltzer! Proost!
  • Koolzuurhoudende alcoholische drank metlimoensmaak. Koolzuurhoudendealcoholische drank met cranberrysmaak.Koolzuurhoudende alcoholische drank metperziksmaak.
inhoud en gewicht
1.98 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Viper Hard Seltzer Lime Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, natuurlijk aroma. Viper Hard Seltzer Cranberry Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, cranberrysap concentraat (cranberrysap 0,1%), natuurlijk aroma. Viper Hard Seltzer Peach Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, natuurlijk aroma.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1

Koolhydraten 1.4

Koolhydraten waarvan suikers 0.9

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Koel bewaren.

gebruik

Vanaf 18 jaar (18+ logo). Niet rijden onder invloed van alcohol.

contactgegevens

GROLSCHE BIERBROUW.B.V.

viper variety blik 6-pack
11 . 49