sappig, fruitig, bloemig

I Heart Pinot Grigio
5. 49
I Heart Pinot Grigio Fles 0.75 Liter
5. 49
Barefoot Chardonnay
6. 49
Barefoot Chardonnay Fles 750 Milliliter
6. 49

voel de eerste zonnestralen op je huid, krijg je automatisch zin in frisse lentewijnen

een nieuw seizoen, een nieuwe oogst
In de lente druppelen de nieuwe jaargangen binnen. Het liefst drink je zo jong en zo fris mogelijk. Dat wil zeggen: bij Europese wijnen is het zo dat je in 2018 de oogst van 2017 drinkt. Dan proef je het meeste fruit. De wijnen zijn intens, jong en knapperig fris als een appel die je zo van de boom plukt.

groene smaken
In het voorjaar eet je automatisch meer groene ingrediënten. En dat wil je dan ook terugproeven in je wijn. Denk maar eens aan de smaak van limoen, granny smith, kiwi, basilicum of versgemaaid gras.

sommige mensen kunnen niet wachten
De lente is het seizoen waarin we weer uit onze schulp kruipen. We gaan naar buiten, genieten van de zon. En natuurlijk drinken we wijn. We kunnen weer op wijnavontuur met sappige rosé, frisse voorjaarswijnen en fruitig rood. Liefhebbers van lichte wijnen kijken het hele jaar uit naar dit seizoen. Want uitgerekend in de lente verschijnen de nieuwe oogstjaren op de markt. En laten deze wijnen nou perfect combineren met al die lekkere voorjaarsgroenten, salades en lichte visgerechten. Ben jij ook zo’n liefhebber van lentewijnen? Gebruik dan de lente om een voorselectie te maken van jouw favoriete wijnen. Proef, selecteer en kies vervolgens jouw persoonlijke lievelingswijn. En schenk deze wijnen dan gerust de hele zomer door!

 

we vieren dat alles weer groeit en bloeit!

recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier