SPAR lunchservice Leerdam


SPAR lunchservice Leerdam

openingstijden

vandaag gesloten

maandag 00:00 tot 00:00

dinsdag 08:00 tot 20:00

woensdag 08:00 tot 20:00

donderdag 08:00 tot 20:00

vrijdag 08:00 tot 20:00

zaterdag 08:00 tot 20:00

SPAR lunchservice Leerdam


SPAR winkels in de buurt

maak kennis met SPAR lunchservice Leerdam

Onze winkel

Ik ben sinds 2016 trotse eigenaar van de mooie SPAR Pruissen in Asperen. Wij hebben het lekkerste brood van Asperen dankzij het brood van de ambachtelijke bakkerij Van der Grijn. In de ochtend  kun je bij onze gezellige SPAR terecht om een lekker ontbijtje te scoren. Wat dacht je van een vers gebakken croissantje met een vers sapje? In de middag kun je kiezen voor een sandwich, een goed gevulde maaltijdsalade of heerlijk brood van de ambachtelijke bakker. En uiteraard kun je de hele dag bij ons terecht voor je dagelijkse boodschap.

Onze speerpunten

Naast de beste verse producten en het brede assortiment, kun je bij ons terecht voor de lekkerste speciaalbieren of een mooie fruitmand. Wij hebben een vast klantenbestand dat graag bij ons komt vanwege onze klantvriendelijkheid. Bij ons heb je geen kassa rijen en staan alle medewerkers de gast persoonlijk te woord. Daarnaast is de winkel altijd netjes en schoon. Door onze ruime openingstijden zijn wij er altijd open wanneer de klant ons nodig heeft. Wij staan altijd voor onze klanten klaar. Wij zijn betrokken bij de buurt, doordat wij ons inspannen voor lokale sponsoractiviteiten.

Waar vind je ons?

Wij zijn te vinden naast het dorpshuis in Asperen. We zien je graag in onze winkel! Wil je liever een online bestelling bij ons plaatsen? Wij bezorgen niet alleen in Asperen, maar ook in onder andere Leerdam, Heukelum, Acquoy en Rhenoy. Kun je de boodschappen niet bij jouw laten bezorgen, maar woon je wel in de buurt? Neem dan even contact met ons op!

Terugroepactie | Kips Vega Paté