SPAR Wulpdal


SPAR Wulpdal

openingstijden

vandaag 09:00 tot 17:00

donderdag 09:00 tot 17:00

vrijdag 09:00 tot 17:00

zaterdag 09:00 tot 17:00

zondag gesloten

maandag 09:00 tot 17:00

dinsdag 09:00 tot 17:00

SPAR Wulpdal


kies je bezorg-/afhaalmoment

eerste bezorgmoment:

 
Voer eerst je postcode in om een bezorgvlak te selecteren

SPAR winkels in de buurt

maak kennis met SPAR Wulpdal

In het hartje van Sint-Maartensdijk vind je onze winkel SPAR Solleveld. We staan elke dag voor je klaar met de lekkerste producten, de beste service en ons uitgebreide assortiment. Sinds 2016 hebben wij met trots de deuren van onze supermarkt geopend. Sinds dag één voorzien wij onze klanten van dagelijks gemak. Zo kun je niet alleen bij ons terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor diverse services, dat is makkelijk! Wist je dat wij ook boodschappen thuis bezorgen? Super makkelijk. Wij bezorgen in de volgende plaatsen: Stavenisse, Sint Annaland, Scherpenisse en Poortvliet. Toch liever een winkelbezoek? Je vindt ons op de markt. 

Zodra je onze winkel binnenloopt stuit je direct op ons heerlijke brood. Met trots durven wij te zeggen dat we het beste brood hebben in de buurt. Onze ambachtelijke bakkerij 't Zand zorgt voor dagelijks vers brood op de plank. Heb je vragen of mis je iets in ons assortiment? Wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn als SPAR ook betrokken in de buurt doordat wij diverse activiteiten organiseren voor de buurt. Zodra er iets te doen is in Sint-Maartensdijk zetten we ons in om er altijd weer een feest van te maken en zorgen wij daarnaast ook voor een leefbare omgeving

Naast de lekkerste verse artikelen kun je bij ons terecht voor geschenkpakketten. Heb je binnenkort een feestje of een verjaardag? Wij stellen speciaal voor jou een geschenkpakket samen. Zo maak je je vrienden en familie altijd blij met de leukste en smakelijkste verrassing!

Het is gewoon altijd een feestje als je bij ons binnen komt, dus we zien je graag de leukste SPAR supermarkt van Sint-Maartensdijk!

Terugroepactie | Kips Vega Paté