DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN

actieperiode van: donderdag 18 november t/m zondag 26 december

direct boodschappen bestellen

haal je spaarkaart bij de kassa

Of laat een opmerking achter bij je online bestelling.

maak unieke kerstdecoratie

Op zoek naar kerstdecoratie? Maak het zelf met de kerstballen van SPAR.

maak je eigen kerstdecoratie

bestel je boodschappen online bij SPAR!

Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. 

een SPAR om van te smullen

Hoe leuk is het om naast een gedekte tafel vol lekkers ook een kerstboom te hebben om van te smullen. Spaar dan voor deze unieke kerstballen.  Hoe werkt het? Bij een volle spaarkaart van 5 zegels en met een bijbetaling van €0,99 kun je kiezen uit 6 kerstballen. 

een culinair hoogstandje

De kerstboom mag dit jaar extra vroeg opgezet worden. Ga je voor een echte kerstboom of een neppe? Het maakt eigenlijk ook niet uit. Een culinair hoogstandje wordt het wel met deze unieke kerstballen. Ga je voor de tosti of liever een sappige watermeloen. Waarom een keuze maken? Hang al deze kerstballen in je boom. 

maak je eigen unieke kerstboom

De avonden worden langer en het begint steeds kouder te worden. Ondertussen ben je al aan het twijfelen om je kerstboom te zetten. Waarom lang wachten? Zet je kerstboom op en iedereen kan genieten van een vrolijke en unieke kerstboom. Het geeft al veel sfeer tijdens deze donkere dagen. 

recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier