Doe mee aan onderzoek over SPAR

Wil je met ons meedenken?

Lijkt jou het leuk om SPAR nog beter te maken? SPAR vindt het belangrijk om te luisteren naar jou als klant! Door je mening te geven kan je bijdragen aan de verbetering van SPAR. Doe mee aan onderzoek over SPAR , en vul de vragenlijst in over jouw SPAR winkel. Aan de hand van je antwoorden krijgt SPAR inzicht in de beoordeling van SPAR en daarmee kunnen we blijven verbeteren als bedrijf, en zelfs specifieke aandachtspunten vast stellen per SPAR winkel.

Vaker mee doen aan onderzoek van SPAR?

Aan het einde van de vragenlijst  vragen we je om vaker mee te doen aan onderzoek van SPAR en zo dus lid te worden van ons SPAR klantenpanel. Als je in het SPAR klantenpanel komt wordt je eens in de zoveel tijd op de hoogte houden van de belangrijkste resultaten of ontwikkelingen binnen SPAR, zodat je ook weet wat er met jouw mening gedaan wordt. Daarnaast maak je ook vaak kans op een leuke prijs (zoals bijv. een SPAR cadeaukaart) of ontvang je een andere beloning, na het invullen van de vragenlijst.

Maximaal 6x per jaar ontvang je per e-mail een online vragenlijst over een bepaald onderwerp. De online vragenlijst kan je invullen op een moment dat jou uitkomt. Deelname is altijd vrijblijvend. Als je een keer geen zin of tijd hebt, dan is dat geen probleem. Als dank verloten we vaak na elke vragenlijst een aantal prijzen of ontvang je een andere beloning.
Wij behandelen je antwoorden vertrouwelijk en gebruiken deze niet voor commerciële doeleinden. Ook kunnen we je benaderen voor bijvoorbeeld een interview bij jou in de buurt. Als je deelneemt aan het klantenpanel dan is het standaard privacybeleid van toepassing.

Klik hier om mee te doen aan de vragenlijst