kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Alpro barista haver

Alpro

1 . 99

500 Milliliter

Jouw plantaardige barista-kunsten, nu lactosevrij!

  • Plantaardige koffieperfectie
  • Variëer grenzeloos bij je borrel
  • Lactosevrij, lekker voor iedereen

omschrijving

Verwen je Koffie met Alpro Barista Haver! Dit is de perfecte vervanger voor je traditionele melk in je koffie. Alpro's Barista Haver is een grote hit in de wereld van plantaardige alternatieven. Het is een volledig plantaardige drink die speciaal is ontwikkeld om je koffie-ervaring nog beter te maken. Met zijn zachte textuur en een lichtzoetige haversmaak zorgt Alpro Barista Haver voor een perfecte harmonie met je koffie. Het is ook lactosevrij, wat het een perfecte keuze maakt voor diegenen die lactose-intolerant zijn. Met 500 ML in elke verpakking, kan je eindeloos variëren met je koffie! Bewaar en gebruik Alpro Barista Haver Zorg ervoor dat je Alpro Barista Haver op een koele en droge plaats bewaart, uit direct zonlicht. Het is een lang houdbaar product, maar na opening is het belangrijk om het in de koelkast te bewaren en binnen 5 dagen te gebruiken. Voor gebruik, schud de verpakking goed om de volle smaak en textuur te waarderen. Je kunt het rechtstreeks toevoegen aan je koffie zoals je dat met je gebruikelijke melk zou doen. Meer over Alpro Barista Haver Alpro is een bekend en goed gewaardeerd merk binnen het plantaardige segment, dus je kunt vertrouwen op hun kwaliteit en smaak. Als je ooit wilt afwisselen, biedt Alpro ook andere varianten zoals kokos- en amandeldranken die je koffie net zo goed kunnen verrijken. De Alpro Barista Haver kan ook een goede keuze zijn bij de borrel. Maak een haver cappuccino of latte en serveer met een selectie van je favoriete hartige hapjes voor een gezellige tijd. Vergeet niet, het draait allemaal om het vinden van de perfecte balans van smaken die aansluit bij jouw preferenties. Bij SPAR, is jouw koffiemoment ons moment. Geniet ervan met Alpro Barista Haver!
  • Haverdrink met toegevoegde vitaminen.
  • U.H.T
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
HAVERBASIS (water, HAVER (10%)), zonnebloemolie, chicoreivezel, erwteneiwit, zuurteregelaar (kaliumfosfaten), zeezout, vitaminen (B2, B12, D2). Vrij van zuivel. Van nature lactosevrij.
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.8

Koolhydraten 6.7

Koolhydraten waarvan suikers 3.3

Vet 3

Vet waarvan verzadigd 0.3

Zout 0.13

bewaren

Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

gebruik

1. KEEP ME COOL. - I worked best chilled. 2. Pop me in your MILK FROTHER or a PAN to heat me up to 65°C MAX. 3. If using a PAN, FOAM UP with a hand mixer until I double in size, then tap the pan to pop the air bubbles 4. Your FABULOUS FOAM is ready to pou

contactgegevens

Nutricia Nederland B.V. - Alpro houdbaar

Alpro barista haver
1 . 99
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip