SPAR: hart voor de buurt

Wij voelen ons verbonden met de buurt en doen graag net dat beetje extra! Want iedereen kan wel eens wat extra hulp gebruiken.

alle services van SPAR

bestel eens voor een ander

Bestel je boodschappen online bij SPAR voor jezelf óf voor een ander. Wij komen deze voor je thuis leveren. Bestel je voor een familielid, vriend(in) of voor een goede buur? In je persoonlijke account kun je meerdere bezorgadressen invoeren.

Nationale ouderendag

Wij voelen ons verbonden met de buurt en doen graag net dat beetje extra! Op vrijdag 4 oktober is het nationale ouderendag. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weleens extra hulp kan gebruiken, maar met name de ouderen kunnen weleens een steuntje in de rug gebruiken. Nationale ouderendag is de ideale dag om hier bij stil te staan. Ga met je buurvrouw, opa of oudtante een rondje lopen, een boodschap doen of een kopje thee drinken. Hier vergezel je iemand mee en dat voelt niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf goed.

waarom een ouderendag?

Nationale ouderendag is niet voor niets in het leven geroepen. De eenzaamheid onder ouderen groeit en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het zou eigenlijk vaker dan één keer per jaar moeten zijn, zoals elke dag? Gelukkig hebben wij een heleboel lekkere producten in ons assortiment waarmee jij dagelijks een oudere in de buurt kunt verrassen. Naast ons lekkere assortiment hebben we ook een ruim aanbod aan handige services, die niet alleen een oudere, maar ook jezelf een hoop gemak biedt. Dat is natuurlijk een win-win situatie!

Terugroepactie | Kips Vega Paté