sluit filter

wereldse maaltijden

de lekkerste maaltijden van over de hele wereld

maaltijdpakketten


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bestel al je ingrediënten met 1 druk op de knop

Bestel al je ingrediënten met 1 druk op de knop

Stop met zoeken naar al je ingrediënten voor een wereldsgerecht. Alle ingrediënten hebben we in 1 lijstje geplaatst. Met 1 druk op de knop vul jij je winkelmandje. Smullen maar!

compleet & vers

compleet & vers

bekijk onze verse maaltijdpakketten

maaltijdpakketten in drukke tijden

Druk, druk, druk… werk, yoga, kinderen naar sportclubjes en dan nog naar die verrekte VVE vergadering. Ow ja en tussendoor moet er dan ook nog gegeten worden. Wat zullen we vanavond weer eens op tafel zetten? Vanavond geen diepvriespizza, gisteren is er al een scootertje langsgereden om de maaltijd te bezorgen, dan gaan we er vanavond maar eens aan geloven. Hop, de keuken in! Met de maaltijdpakketten heb je binnen 20 minuten een lekkere, wereldse maaltijd op tafel gezet die voldoet aan de gezonde richtlijnen. Je volgt gewoon de instructies op het pak en whoala… etenstijd!

verandering van spijs doet eten

Het leuke aan de maaltijdpakketten is, dat er een super gevarieerd aanbod is. Je kunt als basis kiezen voor kip of gehakt en met enkele groenten en de sauzenmix uit het pak waan jij je voor je het weet in Afrika, Italië of Mexico. Het fijne is dat je eigenlijk niet zelf hoeft na te denken, je hoeft ook geen keukenprins(es) te zijn. Zorg ervoor dat je de toevoegingen die op het pak staan in huis hebt en volg de aanwijzingen op het pak. Een maaltijdpakket is bijvoorbeeld ook een leuke instap voor kinderen om de keuken in te gaan. Ze leren groenten en vlees snijden en kunnen tussendoor een beetje proeven. De eerste stap naar nog meer gemak in jouw kookleven is hiermee gemaakt.

wel koken, maar geen inspiratie...

Ken je dat? Loop je in de supermarkt, zonder boodschappenlijstje en ben je hélemaal blanco. Je weet gewoon niet wat je die avond zult gaan eten. Schrijf je dan allereerst in voor de SPAR nieuwsbrief. Twee keer per maand ontvang je een nieuwsbrief met een heerlijk weekmenu. Vervolgens zijn er supermarkten die receptenkaartjes in de winkel hebben, maar daar zit nooit tussen waar je op dat moment zin in hebt. Uitgebreid googlen is ook niet echt fijn in de supermarkt. Wat doe je dan? Dan wandel je naar de internationale straat en gaat voor het schap met de wereldgerechten staan. Lees de gerechten op de pakken van de maaltijdpakketten en voor je het weet loopt het water je in de mond en weet jij wat je die avond gaat klaarmaken! Met of zonder maaltijdpakket.

recalls | bekijk ze hier