Melba toast

perfect voor bij de borrel

borrelen met Melba

Het is tijd voor een borrel! Ideaal tijdens de feestdagen, het bingewatchen of gewoon wanneer je gezellig met je vrienden een avondje op de bank zit. Een borrel is het perfecte moment om te genieten van lekkere hapjes en drankjes. Dit kan natuurlijk zo uitgebreid worden als je zelf wilt. Zo kun je verschillende soorten smeersels, salades en toastjes neerzetten. Je kunt de smeersels of salades naar eigen invulling uitkiezen. Verwen jezelf en je gezelschap met heerlijke Melba hapjes en geniet van je borrel!

 

Bij een echte borrel denk je aan kaas, worst en smeersel voor op toastjes. De toastjes zijn er in verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld Melba toast Naturel, maar ook Volkoren of Sesam! Er zit altijd wel een lekker knapperig toastje tussen die je kunt gebruiken voor bij je borrel.

 

wist je dat:

Toastjes boordevol vezels zitten en daarnaast ook lekker zijn als tussendoortje voor onderweg?

artisjok kappertjesdip

Dit overheerlijke borrelrecept van Artisjok kappertjesdip past perfect bij een lekker Melba toastje. In slechts een paar minuutjes heb je dit recept al op tafel staan. Perfect voor de feestdagen of een borrel met familie of vrienden!

waaruit bestaat jouw borrel?
recalls | bekijk ze hier!