kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Buisman Classic cappuccino

Buisman

2 . 29

200 Gram

Beleef je koffiemoment met Buisman's schuimtopper!

  • Krachtige schuimlaag
  • Verbeterde, heerlijke receptuur
  • Snel klaar, geniet direct!

omschrijving

Met de Luxe van Buisman Stel je het perfecte begin van je dag voor, nu voeg daar een Buisman cappuccino XX aan toe. Deze A-merk cappuccino is klaar in een oogwenk, zodat je geen seconde van jouw kostbare ochtenden hoeft te missen. Gratis bijgevoegd: een krachtige koffie met een extra dikke, extra lekkere schuimlaag, dankzij de verbeterde receptuur van Buisman. De cappuccino komt in een koker van 200 gram, zodat je meerdere kopjes uit één verpakking haalt. Bewaar en gebruik Buisman cappuccino XX Het beste bewaar je jouw Buisman cappuccino XX in de verpakking zelf, op een droge plaats en buiten direct zonlicht. Eenmaal geopend, is het aangeraden om de koker te sluiten na ieder gebruik om de kwaliteit en de versheid van de cappuccino te behouden. Geniet van jouw cappuccino wanneer je maar wilt, tijdens een late brunch of een vroege ontbijt, deze koffie zal altijd jouw trouwe metgezel zijn. Meer over Buisman cappuccino XX De Buisman cappuccino XX is een genot op zich, maar als je op zoek bent naar een beetje variatie, waarom probeer je dan niet eens het uitproberen met een vleugje kaneel of cacao? Je kan een andere Buisman variant proberen, zoals hun espresso, voor een pittiger smaak. Het mooie aan koffie is dat het wonderbaarlijk veelzijdig is - of je voorkeur nu uitgaat naar de klassiekere koffiesoorten of je wilt iets nieuws proberen, met Buisman heb je altijd de mogelijkheid om je smaakpapillen te verrassen.
  • Instant koffie met magere melkpoeder.
inhoud en gewicht
200 Gram

ingrediënten

ingrediënten
glucosestroop, magere MELKpoeder (20%), kokosolie, oploskoffie* (16%), suiker, stabilisatoren (kaliumfosfaten, polyfosfaten), MELKEIWIT, emulgator (monoen diglyceriden van vetzuren), antiklontermiddel (siliciumdioxide).*Rainforest Alliance Certified. Lees meer op www.ra.org. Allergenen: melk, kan sporen van soja bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 8.7

Koolhydraten 55

Koolhydraten waarvan suikers 22

Vet 17

Vet waarvan verzadigd 16

Zout 0.42

bewaren

Sluit de verpakking na gebruik goed af en bewaar de can op een droge en donkere plaats. Wij adviseren u om de inhoud van de can binnen 2 maanden na openen te consumeren.

contactgegevens

PRINSEN B.V.

Buisman Classic cappuccino
2 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip