sluit filter
frisdrank, koffie, thee, sappen

lekker bakkie

filterkoffie, espresso of machinekoffie

koffie


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

eerlijke koffie, voor een eerlijke prijs

eerlijke koffie, voor een eerlijke prijs

De espressobonen van SPAR zijn UTZ gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor eerlijke handel. Lees hier meer over onze keurmerken

FRAPPE2DAY COFFEE
59. 70
FRAPPE2DAY COFFEE Zak 1.5 Kilogram
59. 70
Friesche Vlag Koffiemelk Halvamel
0. 85
Friesche Vlag Koffiemelk Halvamel Multi-pack 70 Milliliter
0. 85
lekker ding!

lekker ding!

on-weer-staanbaar, deze muffins! Ze hebben een cake-achtige, licht vochtige, chewy structuur.

Spar Creamer Sticks
2. 39
Spar Creamer Sticks Doos 50 Stuks
2. 39
Melkan Koffiemelk halfvol
0. 95
Melkan Koffiemelk halfvol Fles 186 Milliliter
0. 95

andere koek!

andere koek!

De verse koeken van SPAR zijn lekker bij een kop koffie, echt een genietmomentje voor jezelf!

Melkan Koffiemelk Halfvol
1. 85
Melkan Koffiemelk Halfvol Fles 465 Milliliter
1. 85
de lekkerste koeken

de lekkerste koeken

Geniet van de lekkerste koeken van SPAR en andere bekende merken!

altijd koffietijd

Vroeger viel er weinig te kiezen en waren we tevreden met een lekker bakje filterkoffie. Tegenwoordig bieden koffiebars en cafés ons alles. Van romige cappuccino tot een stevige doppio of een verfrissende ijskoffie. Hoe maak je deze lekkere varianten thuis?

langzame koffie

Die ouderwetse filterkoffie? Die is weer helemaal terug. Slow coffee noemen ze dat in de hippe koffiebarretjes. Je maakt hem met een simpel koffiezetapparaat of met een koffiekan waar je een filterhouder bovenop plaatst. Papieren filter erin, afgepaste hoeveelheid gemalen koffie (snelfiltermaling) erin en kokend water opgieten.

stevige espresso

Met een goede espresso heb je de perfecte basis voor andere koffiesoorten zoals doppio, cappuccino, macchiato, latte of flat white. Een echte espressomachine met pistonapparaat is een dure aankoop. Hierbij wordt stoomdruk gebruikt om de koffie door het filter te persen. Gelukkig zijn er ook voordeligere koffiemachines verkrijgbaar waar je ook een prima espresso mee maakt. Vraagt iemand je om een doppio? Dan serveer je een dubbele espresso. Voor een Americano schenk je heet water bij je espresso.

met zacht melkschuim

Heeft jouw koffiemachine een melkopschuimer, dan kun je die gebruiken om koffiesoorten als cappuccino, flat white of latte macchiato te maken. Zit er geen melkopschuimer op je apparaat, dan kun je hier ook een aparte elektrische melkopschuimer voor gebruiken. Je hebt ze al vanaf € 30. Met volle melk krijg je het mooiste melkschuim. Een cappuccino maak je door een gelijke hoeveelheid warme melk bij je espresso te schenken. Je maakt het af met een laag melkschuim. Een latte macchiato bevat meer warme melk en is mooi opgebouwd in laagjes. Het is een espresso
over de dubbele hoeveelheid warme melk met een laag melkschuim om het af te maken. De flatwhite bevat de minste melk. Het is een dubbele espresso met een dun laagje melkschuim bovenop.

extra verwennerij

Een chocoladeliefhebber in huis of gewoon een keer zin in wat verwennerij? Maak dan eens een café mocha. Dit is een dubbele espresso aangelengd met warme chocolademelk, warme melk en wat extra melkschuim. zomerse koffie. Vind jij koffie te warm op een zomerse dag? Maak dan zelf ijskoffie! Een glas vol ijsblokjes met daarover een of twee shots espresso. Met zoveel koffiekeuze is het altijd koffietijd!

recalls | bekijk ze hier!