kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bullit energy drink citrus splash sugar free

Bullit

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

0 . 99

250 Milliliter

Energiekick zonder suiker, pure citrusboost!

  • Ongezoete citrus kick
  • Energie als koffie
  • Handzaam blikje, makkelijk mee

omschrijving

Ervaar de Energieke Klap van Citrus! Wanneer je de kracht van citrus wilt ervaren gecombineerd met een energiezuiger, grijp dan naar de Bullit Citrus Splash Sugar Free van SPAR! Deze verfrissende energiedrank is een uitstekende keuze voor het opkrikken van jouw energieniveau. Het zit verpakt in een handig blikje van 250 MLT en heeft de verslavende zoetzure smaak van citrus. Met een hoog cafeïnegehalte in elke slok, biedt deze drank een stimulerende werking die vergelijkbaar is met de boost die je van een kopje koffie krijgt. Het mooiste is dat deze variant geheel suikervrij is, maar wel dezelfde zoetheid behoudt door gebruik te maken van andere zoetstoffen. Bewaar en gebruik Bullit Citrus Splash Sugar Free De Bullit Citrus Splash past perfect in jouw koelkast en blijft het langst vers wanneer deze gekoeld bewaard wordt. Het is handig om bij de hand te hebben tijdens die lange nachten van studeren of werken, of gewoon wanneer je een snelle pick-me-up nodig hebt! Vergeet niet, met zijn krachtige inhoud is het belangrijk dat je deze energiedrank met mate gebruikt. Meer over Bullit Citrus Splash Sugar Free Als je ooit op zoek bent naar een alternatief voor jouw gebruikelijke cafeïnehoudende dranken, dan is de Bullit Citrus Splash Sugar Free een geweldige keuze. Het is een spannende vervanging voor je standaard kop koffie in de middag of je blikje cola. Ideaal tijdens de borrel, maar houd er rekening mee dat je deze energiedrank niet overconsumptie aangezien het een hoog cafeïnegehalte heeft, net als een kopje koffie. En met zijn suikervrije formule kun je genieten zonder je zorgen te maken over toegevoegde suikers. Voor een echte energieboost, maak je jouw ervaring compleet met een gezonde snack aan de zijkant. Maak jouw dag compleet met SPAR's Bullit Citrus Splash Sugar Free!
  • Cafeïne houdende taurine drank met zoetstoffen en de smaak van citrus - hoog cafeïnegehalte.
  • Not recommended for children or pregnant or breast-feeding women (30mg/100ml). High caffeine content. Pasteurised. Contains a source of Phenylalanine.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, B6, B12), aroma’s, stabilisatoren (arabische gom, glycerolesters van houthers), verdikkingsmiddel (xanthaangom).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Bullit energy drink citrus splash sugar free
0 . 99
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes