kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bullit energy drink full berry

Bullit

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

0 . 99

250 Milliliter

Beleef je berry boost met Bullit!

  • Ijskoud het lekkerst
  • Cafeïne en taurine power
  • Boordevol vitamine B

omschrijving

Bullit Full Berry: Een Krachtige Smaakexplosie! Laat je verrassen door de verleidelijke mix van fruitige bessen en verkwikkende energie van Bullit’s Full Berry energy drink! Onmisbaar op jouw dagelijkse route, deze sprankelende frisdrank is er écht om je op te peppen dankzij zijn unieke mix van cafeïne en taurine. De vitamine B zorgt voor een extra gezonde voedingstwist, helemaal omarmd in 250 MLT robuust blikontwerp. Word lid van ons A-merk bij SPAR en voel je levendig, wakker en klaar voor die heerlijke borrel met Bullit Full Berry! Bewaar en Gebruik Bullit Full Berry De beste manier om van de Bullit Full Berry te genieten? Gewoon, ijskoud! Zorg dat je jouw blikje goed koelt voor de ultieme smaakervaring. Het compacte formaat van een blikje maakt het gemakkelijk te bewaren, in de koelkast of zelfs in de vriezer voor een extra koude kick. Houd er rekening mee dat door de cafeïne en taurine, je matig en met zorg dient te drinken. Bovendien bevat een Bullit energiedrankje geen alcohol, waardoor het op ieder moment van de dag genuttigd kan worden. Meer over Bullit Full Berry Op zoek naar een alternatief? Verken dan Bullit’s brede assortiment van energiedrankjes. Elke variant heeft een eigen unieke smaakprofiel om aan elk van je wensen te voldoen. Ook bevat elk Bullit blik de essentiële vitamine B, wat een gezond alternatief maakt voor je dagelijkse dosis energie. Maar als je toch verlangt naar een meer volwassen smaak, dan is een glas wijn of een verfrissend biertje misschien meer geschikt tijdens de borrel. Maar vergeet niet: niks verslaat de volle, fruitige smaak van Bullit Full Berry!
  • Cafeïne houdende taurine drank met zoetstoffen en de smaak van rode bessen - hoog cafeïnegehalte.
  • Not recommended for children or pregnant or breast-feeding women (30mg/100ml). High caffeine content. Pasteurised. Contains a source of Phenylalanine.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, B6, B12), aroma's, verdikkingsmiddel (xanthaangom), kleurstof (anthocyanen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Bullit energy drink full berry
0 . 99
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes