kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Klop-Klop Klop-Klop

Klop-Klop

2 . 15

80 Gram

Verrijk je dag met Klop-Klop's romige smaak!

  • Klop-Klop voor jouw ontbijt
  • A-merk slagroomgemak
  • Zacht, romig en vers!

omschrijving

Dé smakelijke topper: Klop-Klop Slagroom Bij SPAR ontdek je altijd bijzondere producten, zoals de Klop-Klop Slagroom. Met zijn 80g in een handige multi-pack verpakking, is dit slagroom niet alleen heerlijk maar ook ontzettend praktisch. Elk ontbijt of lunch wordt een feestje met deze lekkere en veelzijdige slagroom. Het is een A-Merk product dat in de hoofdgroep van Lang Houdende Zuivel valt. Klop-Klop Slagroom is smaakvol, vers, en heeft een zachte en romige structuur. Bovendien heeft het sterke banden met Campina. Bewaar en gebruik Klop-Klop Slagroom Bewaren is simpel, houd de Klop-Klop Slagroom in de originele verpakking op een droge, koele plek. Eenmaal geopend, raden we je aan om de slagroom direct te consumeren om de versheid te behouden. Wat betreft gebruik, laat je fantasie de vrije loop – gebruik het in je koffie, op je taarten, of als een heerlijke topping op je favoriete desserts. Meer over Klop-Klop Slagroom Hoewel er geen directe vervanging is voor de unieke, romige goedheid van Klop-Klop Slagroom, kan je ook overwegen om andere producten van hetzelfde merk te proberen. Deze zijn net zo romig en vol van smaak. Mocht je echter geen genoeg kunnen krijgen van die romige textuur, dan kun je ook een kijkje nemen bij de geweldige selectie van lang houdbare zuivelproducten in SPAR. En hou je van zoet? Probeer dan eens de slagroom met een schepje suiker of je favoriete siroop. Eén ding is zeker: alles wordt lekkerder met een toefje Klop-Klop Slagroom!
  • Instant moussepoeder
inhoud en gewicht
80 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Druivensuiker, suiker, gehard kokosvet, glucosestroop, MELKeiwit, emulgator: E472b, lactose (MELK), kleurstof: E160b (ii), aroma (MELK)
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 4.4000000000000004

Koolhydraten 63.4

Koolhydraten waarvan suikers 53.3

Vet 29.3

Vet waarvan verzadigd 28.9

Zout 0.13

bewaren

Attentie: Bewaar de nog gesloten zakjes gewoon in de keukenkast (niet te koud). Klop Klop is dan ten minste houdbaar tot de op de onderzijde van dit pakje vermelde datum. Mits afgedekt kan opgeslagen Klop Klop ca. 24 uur in de koelkast worden bewaard.

contactgegevens

FRIESLANDCAMPINA DAIRY CHEESE WADDINXVEEN HOUDBAAR

Klop-Klop Klop-Klop
2 . 15
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip