wijn, bier, aperitieven speciaalbier Mexicaans bier Desperados heerlijke tequila bier met de smaak van aardbei en limoen

kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Desperados heerlijke tequila bier met de smaak van aardbei en limoen

Desperados

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

10 . 79

6 Stuks

Desperados Strawberry: Geniet Samen, IJskoud Fris!

  • Ijskoud het lekkerst
  • Zomers tequila bier
  • Samen genieten van fruitigheid

omschrijving

Desperados: Zomerse Frisheid in een Glas! Ontdek het zoete aroma van aardbeien en limoen verpakt in een fris, doordrinkbaar bier. Desperados is een uniek merk dat waarde hecht aan het leveren van kwaliteitsbier met een subtiel vleugje tequila. In deze verpakking vind je 6 flesjes van 330ml, perfect voor een ontspannen borrelmoment om samen van te genieten. Ijskoud smaakt dit bier het lekkerst, ideaal voor een warme zomerdag! Bewaar en gebruik Desperados Bier moet gekoeld bewaard worden, bij voorkeur in een omgeving tussen de 0°C en 3°C. De houdbaarheidsdatum staat altijd op de verpakking aangegeven. Als je een flesje opentrekt, raden we aan om het in één keer op te drinken om de beste smaakbeleving te garanderen. Dit bier is ideaal voor borrelmomenten, serveer het ijskoud om de optimale smaak te bereiken. Als het om Desperados gaat: drink met mate. Meer over Desperados Mocht je op zoek zijn naar een smakelijk alternatief voor dit tequila bier, bekijk dan eens andere variaties van het merk Desperados. Ze hebben een brede range aan bieren met unieke smaken. Ook vergelijkbare bieren met een fruitige twist zoals Radler of een frisse cider kunnen goede alternatieven zijn. Met Desperados in je glas heb je een perfecte metgezel voor diverse snacks. Het combineert bijvoorbeeld goed met kruidige nachos of een pittige kippenvleugeltje. Probeer het eens, en geniet van je zomerse borrelmoment met SPAR!
  • Bier gearomatiseerd met tequila, aardbei en limoen
inhoud en gewicht
6 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
water, GERSTEMOUT, glucosesiroop, suiker, hopextract, natuurlijke smaakstoffen (appel 0,9%, aardbei 0,1%, limoen 0,1%), zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijke aroma's (bevat Agave distillaat 0,1%), kleurstoffen (uit geconcentreerde sappen): zwarte wortel en vlierbes.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.3 gram

Koolhydraten 5.6 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.8 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.01 gram

gebruik

Vanaf 18 jaar en ouder Let op: niet rijden en drinken

contactgegevens

HEINEKEN NEDERLAND B.V.

Desperados heerlijke tequila bier met de smaak van aardbei en limoen
10 . 79
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip