kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiebonen aroma rood

Douwe Egberts

13 . 99

1000 Gram

Start je dag met evenwichtige koffiekracht!

  • Evenwichtige, ronde smaak
  • Smaakintensiteit niveau 5
  • Duurzame Rainforest Alliance keuze

omschrijving
  • Wakker worden met Douwe Egberts Aroma Rood Bonen Begin je dag met Douwe Egberts Aroma Rood bonen. Deze koffiebonen bieden je een evenwichtige en ronde smaak om je dag goed mee te starten. Ze zijn perfect voor het ontbijt of de lunch en hebben een smaakintensiteit van 5. Je krijgt een zak met 1000 gram bonen, dus je kunt een tijdje vooruit. Als bonus draagt deze voordeelverpakking bij aan een betere wereld, want de bonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Bewaar en gebruik Douwe Egberts Aroma Rood bonen Bewaar deze koffiebonen van Douwe Egberts op een droge plek, uit de buurt van sterke geuren en smaken. Ben je klaar voor een fresh brew? Maal de bonen dan net voor je koffie gaat zetten voor het beste resultaat. Elke zak is lang houdbaar, dus geen zorgen als je een tijdje doet met deze voordeelverpakking. Meer over Douwe Egberts Aroma Rood bonen Ben je op zoek naar een alternatief voor deze koffiebonen? Misschien zijn de Douwe Egberts Excellent bonen dan iets voor jou. Ze bieden een andere smaakervaring, maar zijn net als deze bonen geschikt voor het ontbijt en de lunch. Of probeer eens een andere A-Merk koffie, er zijn er genoeg om uit te kiezen. Natuurlijk zijn deze bonen perfect op hun eigen, maar als je dit kopje koffie nog wat specialer wilt maken, serveer het dan eens met een croissant of andere lekkere ontbijtproducten van SPAR.
  • KOFFIEBONEN
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer
inhoud en gewicht

1000 Gram

bewaren

Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.

gebruik
Het lekkerste vers gezette kopje koffie krijg je door de bonen pas te malen op het moment dat je koffie gaat zetten. Gebruik vers water en vergeet niet om je koffiemaler of volauotmaat regematig schoo

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Douwe Egberts koffiebonen aroma rood
13 . 99