kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiebonen voor een heerlijke espresso

Douwe Egberts

13 . 99

1 Kilogram

Verrijk je ochtend met intense espresso bonen.

  • Perfect voor Nespresso machines
  • Intens en karaktervol
  • Rainforest Alliance gecertificeerd

omschrijving
  • Wakker Worden Met Douwe Egberts Intense Koffiebonen Begin je dag goed met een kop koffie gemaakt van Douwe Egberts Intense koffiebonen. Deze espresso blend, speciaal samengesteld voor een heerlijke espresso, combineert de kruidige zoetheid van Robustabonen en de fruitige karakteristieken van Arabicabonen. Het resulteert in een intense en karaktervolle koffie die je bijblijft. Perfect voor gebruik in je Nespresso machine tijdens het ontbijt of de lunch. Bovendien, de bonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn van boerderijen die zich inzetten voor duurzaamheid. Bewaar en gebruik Douwe Egberts Intense Koffiebonen Door de luchtdichte verpakking blijven de Douwe Egberts intense koffiebonen vers zolang de verpakking gesloten blijft. Eenmaal geopend, is het het beste om ze binnen twee weken te gebruiken en in een luchtdichte container op een koele, donkere plek te bewaren. Zo zullen de bonen hun intense smaak behouden. Meer over Douwe Egberts Intense Koffiebonen Als je op zoek bent naar een alternatief voor Douwe Egberts Intense koffiebonen, probeer dan eens een andere variant van Douwe Egberts. Elk met hun unieke smaakprofielen waardoor je gemakkelijk kunt afwisselen. Ook kan het interessant zijn om verschillende bereidingsmethoden te proberen. Vergeet niet dat bij elke kop koffie, het perfecte ontbijt of lunch hoort om je dag te starten!
  • KOFFIEBONEN
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer
inhoud en gewicht

1 Kilogram

ingrediënten
ingrediënten
bewaren

Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele, droge plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in originele verpakking in een goed afsluitende bus.

gebruik
Deze koffiebonen zijn geschikt voor koffiemolen, volautomaat of pistonmachine. Het lekkerste vers gezette kopje koffie krijg je door de bonen pas te malen op het moment dat je koffie gaat zetten. Gebruik vers water en vergeet niet om je koffiemaler of vol

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Douwe Egberts koffiebonen voor een heerlijke espresso
13 . 99