kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

DubbelFrisss boost ananas mango

DubbelFrisss

1 .-

1.5 Liter

Boost je dag met DubbelFrisss ananas en mango - 1,5L van kracht

  • Fruitige ananas-mangosmaak
  • Verfrissend A-merk genot
  • Handige 1,5 liter verpakking

omschrijving

Ontdek de Tropische Sensatie van DubbelFrisss Boost Ananas & Mango! Stel je voor, de unieke combinatie van sappige ananas en zoete mango die je zintuigen prikkelt met elke slok. Dat is wat DubbelFrisss je biedt met hun heerlijke 'boost ananas & mango' drank. Zet je smaakpapillen op scherp en geef jezelf die verfrissende kick waar je zo naar verlangt. Dit A-merk product verenigt natuurlijke smaken in een handige 1.5 liter verpakking, verpakt in een stevige doos, ideaal om jouw dorst te lessen op elk moment van de dag. Met zijn functionele naam 'boost' weet je dat dit drankje net dat beetje extra geeft dat je soms zo hard nodig hebt. Bewaar en gebruik DubbelFrisss Boost Ananas & Mango Als houdbaar product heeft DubbelFrisss Boost Ananas & Mango het voordeel dat je het gedurende een langere periode in je voorraadkast kunt bewaren. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking om te verzekeren dat je geniet van de optimale smaaksensatie. Voor het beste resultaat bewaar je dit drankje op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Na het openen kun je de DubbelFrisss het beste in de koelkast zetten en binnen enkele dagen consumeren voor de meest verfrissende beleving. Meer over DubbelFrisss Boost Ananas & Mango Terwijl de DubbelFrisss Boost Ananas & Mango een perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een exotische fruitsensatie, biedt de markt ook andere alternatieven. Als je eens iets anders wilt proberen, zou je kunnen kiezen voor andere fruitvarianten binnen het DubbelFrisss assortiment of zelfs voor een geheel ander merk van frisdranken met tropische smaken. Of misschien is een 100% vruchtensap zonder toegevoegde suikers een gezondere optie als je even wat anders wilt. Wat je voorkeur ook is, DubbelFrisss Boost Ananas & Mango staat garant voor een hoogwaardige smaakervaring die je niet snel zal vergeten!
  • "Drank op basis van vruchtensap en zuivel. Gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. Met toegevoegde vitamines, kort verhit"
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Bronwater, vruchtensap uit concentraat 15% (appel 13%, ananas 1,0%, mango 1,0%), MELKbestanddelen (MELKpermeaat) 10%, suiker, ROOM , voedingszuur (citroenzuur), stabilisator (pectine), aroma's, zoetstof (steviolglycosiden uit Stevia), vitamines (B5, B6, B8), koolzuur (
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1 gram

Koolhydraten 5.2 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.2 gram

Vet 0.02 gram

Vet waarvan verzadigd 0.01 gram

Zout 0.012 gram

bewaren

Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max. 7°C)

gebruik

Gekoeld het lekkerst.

contactgegevens

RIEDEL EDE VRUCHTENSAPPEN

DubbelFrisss boost ananas mango
1 .-
Terugroepactie | Kips Vega Paté