home drogisterij baby, kind maaltijden Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel rijst kip

kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel rijst kip

Ella's Kitchen

2 . 39

130 Gram

Ontdek Ella's kiplekkere oven schotel - perfecte peutermaaltijd

  • Biologische ingrediënten
  • Speciaal voor peuters
  • Makkelijk te bereiden

omschrijving

Ontdek Ella's Kitchen Kiplekkere Oven Schotel Rijst Op zoek naar een smakelijke en voedzame maaltijd voor je kleintje? Ella's Kitchen heeft precies wat je nodig hebt met de kiplekkere oven schotel rijst. Deze baby/peuter maaltijd is niet alleen overheerlijk, maar ook gemaakt met de liefdevolle zorg van een A-merk waar je op kunt rekenen. Verpakt in een handige doos bevat iedere portie 130 GRM aan voedzaam genot. Ella's Kitchen zet zich in om alleen het beste te bieden voor jouw kindje met ingrediënten die voeden en smaken die de zintuigen prikkelen. Bewaar en gebruik Ella's Kitchen Kiplekkere Oven Schotel Rijst Om optimaal van deze heerlijke baby/peuter maaltijd te kunnen genieten, zorg je ervoor dat je de kiplekkere oven schotel rijst correct bewaart. Na aankoop hou je de ongeopende doos het best koel en droog. Eenmaal geopend, is het aan te raden de inhoud snel te gebruiken om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. De verpakkingstype doos is gemakkelijk te bewaren in jouw voorraadkast of, indien nodig, in de koelkast na openen. Meer over Ella's Kitchen Kiplekkere Oven Schotel Rijst Terwijl Ella's Kitchen's kiplekkere oven schotel rijst een heerlijke maaltijd op zich is, zijn er talloze andere voedzame opties die Ella's Kitchen biedt. Zoek je naar variatie, probeer dan eens een van de vele andere smaken en maaltijdkommetjes die dit vertrouwde merk aanbiedt. Van fruitige ontbijtmixen tot groenten- en vleesmaaltijden, er is een wereld van smaak en voeding te ontdekken. Met Ella's Kitchen zorg je voor een gebalanceerd dieet en laat je jouw kleintje iedere dag weer nieuwe smaken ontdekken.
  • Biologische maaltijd met kip, groenten, fruit + rijst.
inhoud en gewicht
130 Gram

ingrediënten

ingrediënten
25% wortels*, 25% groentebouillon* (water, wortels*, pastinaak*, uien*, prei*, koolraap*), 14% gekookte rijst* (water, rijst*), 11% broccoli*, 11% uien*, 10% kip*, 4% abrikozen*, 1% kruiden*, (peterselie*, munt*, verstandig*, tijm*), 1% zwarte peper*, *= biologisch.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 3.1 gram

Koolhydraten 6.8 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.5 gram

Vet 1.1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.1 gram

Zout 0.05 gram

bewaren

Mij bewaren: bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 24 uur in de koelkast bewaren.

gebruik

Mijn ingrediënten + textuur zijn geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Controleer, voordat je me aan je baby geeft, of ik niet te warm ben. Zet mijn verpakking NOOIT in de magnetron.

contactgegevens

CAMPS FOOD BV CHIPS

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel rijst kip
2 . 39
Terugroepactie | Kips Vega Paté