welke wijn geef jij cadeau?

bestel wijn

de smaak codering van de SPAR wijn

SPAR wil het je zo gemakkeljk mogelijk maken om een wijn te kiezen die past bij je smaak. Er wordt daarom duidelijk gecommuniceerd wat de belangrijkste smaak eigenschap is van de wijn. Voor witte wijnen zijn dit, fruitig en droog en voor de rode wijnen zijn dit soepel en krachtig. Voor champagnes, cava's, prosecco's en rosé wijnen hebben we de smaak codering feest genoemd. Er is altijd wel een reden om een klein feestje te vieren, al is het maar tijd voor een rosé als de zon schijnt.

bekijk alle wijnen van SPAR

de witte druif

De Sauvignon. De geur van de druif knalt je glas uit.  Wat je ruikt? Citroen en groene appel. Van oudsher komt de wijn uit streken van de Loire in Frankrijk. Tegenwoordig is Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland ook erg populair. Of ga je toch voor de Chardonnay? Dit is de beroemdste druif ter wereld. Je kunt alle kanten op met Chardonnay. Oorspronkelijk komt hij uit het dorpje ‘Chardonnay’ in Frankrijk. 

donkere krachtpatser

Van absolute topper tot eenvoudige instapper. De Merlot is een wijn waar je iedereen blij mee maakt. De wijn komt oorspronkelijk uit Bordeaux, net als de Cabarnet Sauvignon De Cabarnet is erg dominant, in tegenstelling tot de soepele Merlot. Welke geef jij cadeau?

bestel je wijncadeau

wijn kopen

wijn online bestellen

Witte wijn, rode wijn, met bubbels, zonder bubbels. Wijn is er in allerlei verschillende smaken, maar welke moet je kiezen? Het is al moeilijk om voor jezelf een keuze te maken, laat staan voor een ander. Het is vaak makkelijker om wijn online te bestellen. Je kunt dan op je gemak verdiepen in de verschillende soorten en smaken wijn. Kijk bijvoorbeeld eens in onze wijngids. Of bekijk direct ons aanbod wijn.

 

wijn bezorgen

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan meteen je flessen online en laat ze thuis bezorgen. Dan hoef je niet te sjouwen, wel zo handig! Je kunt bij ons ook een doos van 6 flessen laten bezorgen. Dan kun je in ieder geval even vooruit! 

 

ga je voor een persoonlijk wijncadeau?

Wil je een persoonlijk, maar niet te duur cadeau? Dan is een mooie fles wijn een perfect idee. Bekijk onze wijngids of deze wijncadeau pagina voor tips en advies. Is het cadeau voor iemand die niet zo van wijn houdt? Dan hebben wij hier nog wel een aantal tips voor je.