iets te vieren?

vind alles wat je nodig hebt om feest te vieren!

bestel boodschappen

ga je binnenkort naar een feestje?

Bij SPAR vind je verschillende services onder één dak. Laat je cadeautje bijvoorbeeld in de winkel bezorgen of bestel je wijn cadeau online. Weet je niet wat je moet geven? Geen probleem, onze winkels zijn altijd dichtbij. Scoor een cadeaubon of een mooi boeket in de winkel, daar maak je iedereen blij mee. Ook 's avonds en in het weekend kun je daarvoor bij je vertrouwde SPAR terecht.

organiseer je binnenkort een feest?

Maak het jezelf dan een stukje makkelijker, want het geven van een geslaagd feest is al druk genoeg. Bestel je boodschappen online en wij bezorgen ze bij je thuis. Kun jij je bezig houden met andere dingen die nog moeten gebeuren, zoals het samenstellen van je verlanglijstje bijvoorbeeld! 

feest

Iets te vieren? Dan wil je natuurlijk een knalfeest organiseren. Bij SPAR vind je alles voor het organiseren van een compleet feest. Zet je tafel vol lekkers, zoals een taart van de ambachtelijke bakker of diverse delicatessen. Sjouw niet zelf met je boodschappen, maar bestel ze online en laat het makkelijk thuisbezorgen. Wij helpen jou graag bij het organiseren van het beste feest. Kun je nog wel wat inspiratie opdoen voor je verjaardag? Klik dan eens verder.

traktatie

Bij een verjaardag hoort een traktatie. In ons assortiment hebben wij lekkere traktaties uit onze bakkerij, zoals verse cake, muffins of donuts. Maak jij liever je eigen traktatie? Bekijk dan eens onze recepten. Hier vind je recepten voor lekkere taarten, maar ook unieke traktaties om uit te delen op het werk of op school bijvoorbeeld. Met zo een lekkere traktatie ben niet alleen jij, maar is ook je gezelschap in de stemming voor een feest.

cadeau voor hem

Feest van je vriend, broer, neef of partner? Scoor dan een leuk cadeau voor hem. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een heleboel lekkere speciaalbieren, om samen mee te proosten. Is het niet zo’n bier liefhebber? Bekijk dan eens ons aanbod cadeaukaarten in de winkel. Daar zit vast wel iets leuks bij, zodat hij zelf een cadeautje uit kan zoeken. Hiermee hoef je niet met lege handen op het feest te verschijnen.

cadeau voor haar

Moeilijk hé? Een cadeau voor haar vinden. Houd ze van chocolade? Bekijk dan een ons aanbod aan chocolade cadeaus. Je kunt ook gaan voor een persoonlijk cadeau, maak bijvoorbeeld een fotoboek. Dat zal ze vast waarderen! Heb je niet zoveel tijd meer, maar wil je toch een leuk cadeau voor haar? Bekijk ons assortiment cadeaukaarten in de winkel. Dan kan ze zelf iets leuks halen, zoals een lekker luchtje. Je kunt natuurlijk ook fleurige bloemen in onze krijgen, daar is iedere vrouw toch blij mee?