bestel kerstpakketten bij SPAR

bestel direct

hoe bestel ik kerstpakketten bij mijn SPAR? 

Wist je dat je bij SPAR ook je kerstpakketten kunt bestellen? Je hebt keuze uit kerstpakketten samengesteld door jouw SPAR of kerstpakketten van Sligro vol met lekkere producten om je medewerkers of zakelijke relaties mee te verrassen. Je kunt t/m 18 december kerstpakketten bij SPAR bestellen. Wij hebben een ruim aanbod aan: 

  • Kerstpakketten van SPAR v.a. €30,-
  • Pakketten van Sligro v.a. €9.50 excl. BTW

Niet alle SPAR winkels verkopen kerstpakketten. Selecteer jouw SPAR winkel om te zien of je hier kerstpakketten kunt bestellen óf neem contact op met jouw SPAR. 

op zoek naar meer informatie over onze kerstpakketten spaaractie?

meer informatie

een mooi gebaar naar anderen met Kerst

Kerst is het feest bij uitstek om te delen! Mensen delen herinneringen, geven een sneak preview van hun goede voornemens en steunen massaal goede doelen. Daarbij is Kerst het feest, waarbij veel medewerkers een kerstpakket van hun baas krijgen. Vaak wordt dit gecombineerd met een kerstborrel, waarop de leukste verhalen ontstaan voor een volgend jaar. Denk aan die gekke collega met z’n kersttrui, of die vrouwelijke collega die de manager een net iets te enthousiaste kus gaf. Als manager wil je medewerkers bedanken voor hun inzet. Het liefst op een originele wijze, zodat het kerstpakket nog een lange tijd bijblijft bij mensen! Zelf een kerstpakket samenstellen, zonder hier verder omkijken naar te hebben? SPAR biedt je deze mogelijkheid.

zelf kerstpakketten samenstellen bij SPAR

Voor een vast bedrag bepaal je bij SPAR helemaal zelf, welke producten je aan de kerstpakketten toe wilt voegen. Degene die betaalt, die bepaalt! Heb je geen tijd om originele kerstpakketten samen te stellen? Wij helpen je er graag bij. Op basis van je algemene wensen, bekijken we welke producten uit ons assortiment hier goed op aansluiten. Een feestelijke aankleding met een bijpassende doos, zorgt dat je een fraai geschenk hebt voor medewerkers. Zodra de kerstpakketten klaar zijn, bezorgen we deze op de gewenste locatie. Jou ontzorgen, je medewerkers verzorgen met een doos vol unieke geschenken.

leuke kerstpakketten met lokale producten

Een kerstpakket kopen bij SPAR betekent dat je kiest voor een maatschappelijk verantwoord kerstgeschenk voor personeel. Producten die wij aan de pakketten toevoegen zijn allen afkomstig van lokale ondernemers. Zij stoppen hun liefde en passie voor het vak in producten, om je zo van een optimale kwaliteit te kunnen voorzien. Daarbij zijn de etenswaren zo nog verser en dieper van smaak. Perfect voor medewerkers die al weken aangeven het verschil te willen maken tijdens hun kerstdiner! Het kerstpakket biedt hen een goede basis om tot de lekkerste gerechten te komen. Ook leuk voor jou als ondernemer. De kans is immers groot dat een van de tantes informeert waar deze lekkere ingrediënten vandaan komen.

zelf goedkope kerstpakketten samenstellen

Heb je liever een klein kerstpakket, of wil je het wat goedkoper houden deze Kerst? In dat geval kun je lokale specialiteiten bij de SPAR in jouw omgeving bestellen. SPAR brengt ze vervolgens bij je langs, waarna je hier enkel nog leuke pakketten van hoeft te maken. Een mooie klus voor de office manager of stagiair! Ook op deze manier kun je tot een uniek kerstpakket komen, waar nog lang over nagepraat zal worden. Kies bijvoorbeeld voor een verse sap van boeren uit je eigen omgeving. Combineer het met een fles wijn, die tijdens kerst zeker op zal komen! Wie van je medewerkers is immers niet uitgeblust, na een jaar onder jouw leiding?

Kerstpakket per stuk bestellen voor kleine ondernemers

Als ondernemer ben je bij SPAR niet verplicht om een groot aantal kerstpakketten af te nemen. Ook wanneer je deze luxe kerstpakketten per stuk wilt bestellen, ben je bij SPAR op de juiste plek. Ideaal voor een kleine ondernemer! Terwijl jij het druk hebt met het afronden van het jaar, zorgt jouw SPAR voor een leuk kerstgeschenk. Geef het aan jezelf, of aan de medewerkers van je organisatie. Daarbij kun je een kerstpakket los bestellen, wanneer je deze als cadeau aan iemand anders wilt geven.

als particulier een uniek cadeau kopen

Wens je oma bijvoorbeeld een fijne kerst, schaf een kerstpakket aan voor je ouders of bedank er een goede vriend mee. Het kerstpakket van SPAR zal bij ieder van hen in de smaak vallen. Niet alleen vanwege het gebaar, maar zeker ook vanwege de inhoud. Wie wil er nou geen lekkere, verse producten van lokale ondernemers? Met een kerstpakket geef je eens wat anders dan het standaard flesje wijn wat je meeneemt naar het diner, of een bosje bloemen met een kaart.

sparen voor een SPAR kerstpakket

Haal jij de boodschappen voor je bedrijfskantine altijd al bij SPAR? Een verstandige keuze! Je kiest voor maatschappelijk verantwoorde producten, die bijzonder smaakvol zijn. Bij de aankoop van producten bij SPAR, kun je gebruik maken van een SPA(A)Rkaart. Deze geeft je het recht op een flinke korting, wanneer je rond kerst een kerstpakket wilt bestellen. In plaats van 33 euro betaal je hier nog slechts 15 euro voor. Daarbij zit er een bon bij het kerstpakket, waarmee je een gratis ijstaart op kunt halen. Zo hoef je niet langer te zoeken naar een passend toetje voor het kerstdiner! Informeer bij jouw SPAR naar de mogelijkheden van deze spaarkaart. Je kunt het kerstpakket eenvoudig in de winkel of online bestellen.