kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Finish vaatwastabletten ultimate

Finish

10 . 39

16 Stuks

Finish ultimate plus: schitterende vaat zonder moeite!

  • Krachtige Finish reiniging
  • 225 grm grootverpakking
  • Handige oplosbare doos

omschrijving

Ontdek de Kracht van Finish Ultimate Plus Vaatwastabletten Als het aankomt op een stralende vaat, biedt Finish Ultimate Plus de oplossing die je zoekt. Deze vaatwastabletten staan bekend om hun uitzonderlijke reinigingskracht en ze leveren keer op keer een glanzend resultaat. Met een netto-inhoud van 225 gram, verpakt in een handige doos, brengt het A-merk Finish innovatie en gemak in jouw keuken. De tabletten met de Functionele productnaam 'ultimate plus' zijn niet alleen krachtig tegen vlekken, maar ook zacht voor je servies. Bewaar en gebruik Finish Ultimate Plus Voor een optimaal gebruik zijn de Finish Ultimate Plus vaatwastabletten lang houdbaar, waardoor je altijd een krachtige reiniger bij de hand hebt. Het is aan te raden om de doos op een droge plek te bewaren, weg van vocht en warmte, om de integriteit van de tabletten en hun reinigingskracht te behouden. Zo weet je zeker dat elke tablet, elke wasbeurt opnieuw, zijn werk optimaal kan doen en je vaat er als nieuw uit zal zien. Meer over Finish Ultimate Plus Vaatwastabletten Hoewel Finish Ultimate Plus vaak de voorkeur heeft vanwege zijn uitstekende prestaties, zijn er ook alternatieven beschikbaar in het vaatwasmiddelenschap. Afhankelijk van jouw specifieke wensen kun je kiezen voor milieuvriendelijkere opties of tabletten die speciaal ontwikkeld zijn voor lagere temperaturen. Wat jouw keuze ook is, met de juiste vaatwastabletten komt jouw vaat altijd schoon, glanzend en klaar voor gebruik uit de vaatwasser.
inhoud en gewicht
16 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
NVT

bewaren

Om de kwaliteit van Finish Ultimate All in 1 capsules te beschermen, altijd de verpakking sluiten na gebruik. Opslaan uit de buurt van hitte en vochtigheid.

gebruik

1 CAPSULE PER WASBEURT 1. Behandelen met droge handen. 2. Haal twee gelijmde capsules niet uit elkaar. 3. Niet uitpakken of scheuren. Volledige oplossing tijdens de wascyclus. 4. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachin

contactgegevens

RECKITT BENCKISER HYGIENE SCHOONMAAKPROD.

Finish vaatwastabletten ultimate
10 . 39
Terugroepactie | Kips Vega Paté