voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

Wim Blom

ambachtsbakker sinds 1911

ingredi├źnten en allergenen

het lekkerste gebak bestel je bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt vers bereid door de ambachtelijk bakker. Het brood, maar ook de taarten en gebakjes worden iedere ochtend door de ambachtelijke bakker geleverd. Verser dan vers en dat proef je! Zo bakt bakker Wim Blom de lekkerste taarten, gebakjes en schnitten voor de SPAR winkels in deze regio. Banketbakkerij Blom is een begrip in de regio. Het gebak wordt op ambachtelijke wijze bereid en hierdoor smaken de taarten en gebakjes eerlijk en heerlijk. Bakkerij Blom staat voor kwaliteit, service en ambacht en dat proef je! De bakkers staan dicht bij de klant en brengen de passie en liefde voor het bakkersvak over in het brood, de taarten en het gebak.

de geschiedenis van bakkerij Blom

De ambachtelijke bakker Wim Blom bestaat inmiddels al weer meer dan 100 jaar. Ooit startte grootvader Piet zijn bakkerij in Genemuiden, ook zoon Jan Willem omarmde het bakkersvak en nam in Zalk een bakkerij over. Toen Jan Willem al op vroege leeftijd overleed, heeft zoon Peter de bakkerij overgenomen. In ’81 besloten Peter en Wim Zalk te verlaten, om in Hattem een grotere bakkerij over te nemen, al snel bleek deze bakkerij te klein en Wim is in Hasselt de bakkerij verder gaan uitbreiden.

ambachtelijke bakker Wim Blom zit niet stil

In de loop der jaren is de bakkerij steeds groter gaan denken, zo leveren de bakkers aan verschillende bedrijven en bakkerswinkels. Vanaf 2012 hebben bakkers Wim en Peter zich gericht op de eigen groei, de bakkerij in Zwolle werd compleet vernieuwd en de bakkers openden meerdere winkels in Zwolle. Samen met de ambachtelijke bakkerij in Hasselt en Hattem hebben de bakkers een mooi bakkersimperium. We zijn er bij SPAR trots op dat de ambachtelijke bakker Wim Blom iedere ochtend het lekkerste brood en gebak vers levert in onze winkels.