voor 10:00 besteld vandaag in huis

Bakkerij Hirdes

de Echte Bakker Krabbendijke

ingredi├źnten en allergenen

vers gebak bij de SPAR van de regio bakker!

Het gebak van SPAR wordt iedere dag vers bereid en geleverd door Bakkerij Hirdes. Bakkerij Hirdes is al lange tijd een begrip in de regio Krabbendijk. De bakkers van Bakkerij Hirdes staan voor hun ambacht en maken iedere dag de heerlijkste gebakjes en de smaakvolste taarten. Proef de versheid van de echte bakker!

Bakkerij Hirdes aangesloten bij de Echte Bakkersgilde

Bakkerij Hirdes staat voor kwaliteit en legt haar passie voor brood en banket in de dagelijks verse producten. Al meer dan 15 jaar is Bakkerij Hirdes aangesloten zijn bij het Echte Bakkersgilde. De ingrediënten die zij gebruiken voor hun producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die het Gilde aan haar bakkers stelt.

geschiedenis van Bakkerij Hirdes

Het ambachtelijk bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in de regio. De derde generatie Hirdes heeft in 1986 het bedrijf overgenomen. In 1998 is het bedrijf uit het dorp weggegaan en is er een nieuwe bakkerij gebouwd in het buitengebied. Doordat het klantenbestand steeds groter werd, bleek deze bakkerij na een 10-tal jaren te klein. Daarom heeft Bakkerij Hirdes in 2011 een uitbreiding gerealiseerd en staat er nu een mooie bakkerij!