voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan

Bakkerij Hirdes

de Echte Bakker Krabbendijke

ingredi├źnten en allergenen

vers gebak bij de SPAR van de regio bakker!

Het gebak van SPAR wordt iedere dag vers bereid en geleverd door Bakkerij Hirdes. Bakkerij Hirdes is al lange tijd een begrip in de regio Krabbendijk. Onze bakkers staan voor hun ambacht en maken iedere dag voor heerlijk gebak en smaakvolle taarten. Proef de versheid van de echte bakker!

Bakkerij Hirdes aangesloten bij de Echte Bakkersgilde

Bakkerij Hirdes staat voor kwaliteit en legt haar passie voor brood en banket in de dagelijks verse producten. Al meer dan 15 jaar is Bakkerij Hirdes aangesloten zijn bij het Echte Bakkersgilde. De ingrediënten die wij gebruiken voor onze producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die het Gilde aan haar bakkers stelt.

geschiedenis van Bakkerij Hirdes

Ons ambachtelijk bedrijf bestaat en is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio. De 3e generatie Hirdes heeft in 1986 het bedrijf overgenomen. In 1998 is het bedrijf uit het dorp weggegaan en is er een nieuwe bakkerij gebouwd in het buitengebied. Doordat ons klantenbestand steeds groter werd, bleek deze bakkerij na een 10-tal jaren te klein. Daarom hebben wij in 2011 een uitbreiding gerealiseerd en staat er nu een mooie bakkerij!