de Haarlemse bakker

ambachtelijke bakker

ingrediënten en allergenen

altijd alles even vers!

Brood, gebak en banket worden bij SPAR geleverd door de regionale bakker. Voor deze regio is dat De Haarlemse bakker. De meester-bakkers van de Haarlemse bakker werken dag en nacht met uitsluitend de beste grondstoffen om een breed scala aan overheerlijke brood- en banketspecialiteiten te maken voor onze klanten. De ingrediënten voor de producten zijn heel belangrijk. Ook de liefde voor het vak en de aandacht waarmee ze het werk doen, proef je terug in de producten. Dag en nacht zijn deze toppers in touw. Altijd alles even vers. Ambacht is hier vanzelfsprekend. Bij De Haarlemse Bakker hebben ze het bakkersvak in de vingers. En dat proef je!

één grote familie

De Haarlemse Bakker is een echt familiebedrijf. Het bedrijf wordt al meer dan 15 jaar gerund door de familie Van Esdonk. Samen met de gemotiveerde medewerkers wordt met enorm veel passie en liefde voor het ambacht gebakken. Bij De Haarlemse Bakker werken niet alleen bakkers met passie voor het vak. Na het bakken, volgt de logistieke uitdaging. Toegewijde uittellers en broodsnijders gaan aan het werk om alle bestellingen klaar te zetten. Daarna bezorgen gemotiveerde en servicegerichte chauffeurs al dit lekkers in een grote straal rondom Haarlem. Deze heerlijkheden vinden in de wijde omtrek bij uiteenlopende klanten en bedrijven gretig aftrek. Bakkerswinkels, cateraars, hotels, instellingen, ziekenhuizen, groothandels en meerdere vestigingen van SPAR gaan voor elke dag ovenvers en kiezen voor De Haarlemse Bakker!

het lekkerste gebak en overheerlijke taarten van de regionale bakker

De Haarlemse Bakker, de bakkerij in Haarlem en omstreken voor brood en banket. Verser dan vers en dat proef je terug in de producten. Overheerlijke taarten en gebakjes iedere dag met liefde en passie, bereid door de regionale bakker. Bestel nu de heerlijke taarten en gebakjes van de Haarlemse bakker bij SPAR online en proef het zelf!

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks