Bakker de Rooy

vakmanschap sinds 1908

ingrediënten en allergenen

het lekkerste gebak van Bakkerij De Rooy

De taarten en gebakjes worden door bakkerij de Rooy iedere dag vers bereid voor SPAR. SPAR werkt met de allerbeste lokale bakkers om er voor te zorgen dat je lekkerste taarten en gebakjes kunt bestellen. Daarnaast kun je bij SPAR online de leukste fototaarten bestellen, zo maak je zelf je eigen taart nog persoonlijker. Upload online gemakkelijk de foto die jij op de taart wilt hebben en bestel direct. Bakkerij de Rooy gaat dan aan de slag om de overheerlijke taart te maken.

al sinds 1908 een begrip in Brabant

De Rooy Bakkerijen is al sinds 1908 een begrip in Brabant. Het bedrijf is opgericht door Anton de Rooy en later overgenomen door Piet de Rooy. In eerste instantie werd het brood gebakken in een turfoven en werden de broden thuisbezorgd met een bakfiets. Intussen werken er meer dan 50 mensen in de bakkerij. Hoewel het bakproces door de jaren continu is verbeterd, blijft de basis gelijk: de beste ingrediënten, toegewijde bakkers en een passie voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Dit proef je terug in de producten. Daarnaast staat De Rooy Bakkerijen bekend om het overheerlijke worstenbrood en eierkoeken in Brabant en ver daarbuiten.  

elke dag lekker vers

Kwaliteit en service zijn belangrijke kernwaarden van De Rooy Bakkerijen. Bij SPAR vind je alleen het lekkerste gebak, gemaakt door de beste bakkers uit jouw regio. Versheid en ambachtelijke kwaliteit staan voorop en dat proef je terug in de taarten, gebakjes en broden van bakkerij de Rooy. Bevlogenheid en creativiteit, daar draait het ook om bij de bakkers van De Rooy. Bij SPAR zijn we dan ook heel blij dat De Rooy Bakkerijen iedere ochtend het lekkerste verse brood en gebak levert, zodat we allen de allerbeste producten aan onze klanten bieden. Bestel nu het overheerlijke verse gebak online en proef het zelf.

Terugroepactie | Kips Vega Paté