Rob en Ed Jonker

De ambachtelijke bakker

ingrediënten en allergenen

feestje vieren? Bestel online gebak bij SPAR

De lekkerste taarten en gebakjes bestel je online bij SPAR, gemakkelijk en snel. De allerlekkerste taarten en gebakjes worden gemaakt door de beste bakker uit jouw regio. Voor deze regio is dat Bakkerij Jonker. Iedere dag bereidt Bakkerij Jonker vers al het gebak voor SPAR. Verser dan vers en dat proef je! Van slagroomtaarten en appeltaarten tot moorkoppen en tompouces, het assortiment is enorm. Daarnaast kun je zelf online je eigen fototaart bestellen bij SPAR door jouw foto te uploaden. Zo maak je je jouw taart heel persoonlijk!

bakkerij Jonker: een echt familiebedrijf

Bakkerij Jonker is een familiebedrijf. Met de bakkerij in Broek op Langedijk en winkels in Noord-Scharwoude, Alkmaar, Heerhugowaard en in Schagen (Makado) is Bakkerij Jonker al jaren een begrip in Langedijk en omgeving. De bakkers Rob en Ed Jonker maken dagelijks met hun team de heerlijkste ovenverse producten.

kwaliteit en originaliteit in Westfriesland

Naast ovenversheid staat Bakkerij Jonker voor kwaliteit en originele producten. Westfriesland is het gebied waar de bakkerij gevestigd is en waar van oudsher wordt geleefd met het water. Een gebied dat wordt afgebakend door de Westfriese Omringdijk. Waar van oudsher veel mensen leven van de akkerbouw en de Broekerveiling. Daarnaast is Westfriesland het gebied waar vroeger al de lekkerste brood- en banketproducten vandaan kwamen. Ook vandaag de dag maken de bakkers van Jonker iedere dag het lekkerste gebak en de lekkerste taarten. Op z’n Westfries gezegd: Skoftig Lekker!

de lekkerste taarten van SPAR

Heb je inmiddels al trek gekregen? Bij SPAR bestel je nu de lekkerste taarten online. Een feest is immers pas echt geslaagd met een taart van jouw SPAR bakker. Ook het heerlijkste gebak bestel je nu gemakkelijk online. Voor ieder feest of gewoon omdat het lekker is en het kan. Je vindt het bij SPAR!

Terugroepactie | Kips Vega Paté