Bakker 't Kraayennest

ambachtelijke bakker sinds 1937

ingrediënten en allergenen

bakkerij ’t Kraayennest een begrip in Nijmegen en omgeving

De lekkerste taarten en gebakjes bestel je online. Het overheerlijke gebak en de lekkerste taarten van de lokale bakker kun je heel eenvoudig online bestellen bij jouw SPAR. Van overheerlijke appeltaarten en traditionele slagroomtaarten tot de lekkerste gebakjes zoals tompoucen en mokka gebakjes. Je vindt het allemaal online. Daarnaast bestel je bij SPAR ook de leukste fototaarten. Zo maak je je eigen taart nog persoonlijker.

historie bakkerij

De familie Van Kraaij bakt al vanaf 1937 ambachtelijk brood. Aan de Leemweg in Wijchen begint opa in dat jaar een bakkerij en winkel. De fijne kneepjes van het bakkersvak gaan over van vader op zoon. Harry en zus Jolanda, de derde generatie Van Kraaij, staan op dit moment aan het roer bij bakkerij 't Kraayennest. Dit ambachtelijk familiebedrijf bakt nog steeds brood zoals opa Van Kraaij dat meer dan 80 jaar geleden deed. Brood dat vraagt om vakmanschap en handwerk. Authentiek van smaak en zonder toevoegingen. Vanuit de centrale bakkerij in Nijmegen - met de hoge steenoven als eyecatcher - worden de acht winkels van bakkerij 't Kraayennest bediend. Daarnaast bereid Bakkerij ’t Kraayennest de lekkerste producten voor SPAR. Het zeer uitgebreide assortiment met ambachtelijk brood en banket maakt deze bakkerij zo bijzonder.

toewijding en kwaliteit

Verliefd op brood en banket, dat zijn ze bij bakkerij 't Kraayennest allemaal. Desembrood is misschien wel het meest pure ambachtsproduct. Meel, water, zout. Meer heb je niet nodig om desembrood te bakken. Behalve kennis. En aandacht. Dat hebben ze bij bakkerij 't Kraayennest in huis en weten ze wel raad mee. Met deze kwalitatief hoogwaardige ingrediënten laten de bakkers je kennismaken met de pure, authentieke smaak van brood. Verder worden -elke dag weer vers- de beste ingrediënten verwerkt in de taarten en het gebak. En dat proef je.

Terugroepactie | Kips Vega Paté