Bakker Meinders

al een eeuw lang de ambachtelijke bakker

ingrediënten en allergenen

bestel online bij SPAR het lekkerste gebak van bakker Meinders

De taarten en gebakjes van SPAR worden iedere dag vers bereid door bakker Meinders. Bakkerij Meinders bestaat al meer dan 100 jaar, al meer dan een eeuw lang de ambachtelijke bakker. Het assortiment is ruim, kies bijvoorbeeld voor een heerlijke slagroomtaart of appeltaart, voor ieder wat wils. Daarnaast kun je bij SPAR je eigen fototaart maken, zo maak je je taart nog feestelijker. Upload de foto die je op de taart wilt hebben en bakker Meinders gaat voor je aan de slag. Makkelijk, simpel en snel. Verser kan niet!

bakker Meinders: een familiebedrijf met hart voor de streek

Ruben Meinders bakt elke nacht samen met zijn (banket)bakkers de lekkerste broden en het heerlijkste gebak. De bakkerij ging steeds over van vader op zoon. Ruben Meinders is inmiddels de negende generatie van deze bakkersfamilie. Veel lekkernijen worden nog volgens Opa’s recept gemaakt.

hofleverancier sinds 1999

Bakkerij Meinders heeft vijf vestigingen. Het moederbedrijf is gevestigd in Almelo. Daarnaast is Bakkerij Meinders in het bezit van het predicaat "hofleverancier". Dit predicaat kan worden toegekend aan ondernemingen die een vooraanstaande plaats in de regio en in de branche innemen. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemers van onbesproken gedrag. Met deze onderscheiding heeft Bakkerij Meinders het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen.

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté