Nyncke Posthuma

ambachtelijke bakker sinds 1935

ingrediënten en allergenen

vers gebak bij SPAR via de lokale bakker

Het overheerlijke gebak van SPAR wordt iedere dag vers bereid door de bakker uit jouw regio. Zo zijn we er bij SPAR zeker van dat je de beste kwaliteit brood en banket kunnen leveren. Voor Wommels en omstreken zorgt bakker Posthuma voor de lekkerste broden, taarten en gebakjes. Verser dan vers, en dat proef je!

al ruim 80 jaar een begrip in regio Wommels

Sinds 1935 is Bakkerij Posthuma een begrip in Wommels en omstreken. In 1957 is de bakkerij verhuisd naar de Keatsebaen in Wommels. Hier is de bakkerij anno 2019 nog steeds gevestigd. In 1964 namen de zonen Reinder en Harm de zaak over. In de loop der jaren is er veel veranderd. In 1973 werd voor het eerst de bakkerij met winkel geheel verbouwd, waarna nog vele verbouwingen hebben plaatsgevonden. Na meer dan 50 jaar, is het nu kleindochter Nyncke, die samen met haar enthousiaste team, met nog steeds dezelfde passie en vakmanschap dag en nacht het mooie bakkersvak uitvoert.

pure ingrediënten

De banketbakkers van Posthuma mogen zich de laatste jaren in de top 5 van de beste oranjekoekbakkers van Friesland noemen. Naast deze overheerlijke Friese specialiteit zijn ze altijd opzoek naar vernieuwing in receptuur en product. Werken met de beste en pure ingrediënten zorgt, samen met vakkennis dat er iedere dag top producten in de winkels liggen. 

je proeft het!

De allerlekkerste taarten en gebakjes van bakker Posthuma worden met liefde gemaakt. De bakkers van Posthuma zijn trots op het ambacht. Het is hun missie om in smaak de beste te zijn waar de liefde voor brood en banket al meer dan 80 jaar overgedragen wordt van generatie op generatie in het mooie familiebedrijf. En dat proef je! Bestel nu het gebak van bakker Posthuma online bij SPAR en proef de allerlekkerste smaken zelf!

Terugroepactie | Kips Vega Paté