bakker Risseeuw

warme bakker sinds 1912

ingrediënten en allergenen

bestel online gebak bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt vers bereid door de ambachtelijke bakker uit jouw regio. De lekkerste taarten en gebakjes worden iedere ochtend vers door de ambachtelijke bakker geleverd. In deze regio is dat bakker Risseeuw. Voor dag en dauw maken de bakkers van bakkerij Risseeuw overheerlijke taarten zoals slagroomtaarten en appeltaarten. Daarnaast kun je ook de lekkerste losse gebakjes bestellen zoals tompoucen en vruchtengebakjes. Perfect als je wat te vieren hebt of gewoon omdat het kan, lekker bij de koffie.

de geschiedenis van bakkerij Risseeuw

De geschiedenis van bakkerij Risseeuw gaat terug naar 1912. In dat jaar fietste Jacob Risseeuw dagelijks door het dorp en de polder om dagvers brood af te leveren. Wat toen een klein bakkerswinkeltje was, is nu een moderne brood- en banketbakkerij en chocolaterie. De ambachtelijke bakkerij ging van vader op zoon. Na ruim honderd jaar zit bakkerij Risseeuw nog steeds aan Plein 25 in Zaamslag vlakbij Terneuzen. In het kantoor, het voormalig woonhuis boven de bakkerij, vertelt Daniëlle Risseeuw enthousiast en trots over hun familiebedrijf. Begonnen als zaterdaghulp in de winkel houdt Daniëlle nu als vierde generatie, samen met broer Martein, de Risseeuw-ovens brandend. Martein is van de productie en Daniëlle doet de commerciële zaken. Deze bevlogen, jonge mensen volgen actuele ontwikkelingen en trends op de voet. Resultaat: de bakkers van Risseeuw bakken met een eigen swing. Niets is standaard. Met vijf verkooppunten is deze bakkerij dan ook een begrip op Zeeuws-Vlaanderen. Een kroon op het werk van de afgelopen jaren was de eretitel 'Hofleverancier' in 2012.

kwaliteit, uitgebreid assortiment, flexibiliteit en service

In de bakkerij in Zaamslag wordt met twaalf brood- en banketbakkers gestreefd om iedere dag voor jou zo vers mogelijk, van de beste grondstoffen, de allerbeste en lekkerste producten te bereiden. Naast kwaliteit en assortiment zijn bij Bakkerij Risseeuw ook flexibiliteit en service belangrijk. Bakkerij Risseeuw is sinds 1997 HACCP-gecertificeerd. Dit certificaat wordt behaald als een bedrijf voldoet aan strenge hygiëne-eisen die voor de voedingsbranche gelden. Het houdt in dat ruimtes, machines en gereedschappen volgens een precies schema schoongemaakt worden. Maar ook dat het productieproces op een zeer strikte hygiënische manier plaatsvindt.

Terugroepactie | Kips Vega Paté