Dave Mol

warme bakker sinds 1960

ingredi├źnten en allergenen

dagelijks vers gebak bij SPAR van de lokale bakker

Bakker Wim bereidt dagelijks voor de lekkerste broden, taarten en gebakjes voor de SPAR winkels in Breda en de wijde omgeving. Bij SPAR werken we samen met de alleen allerbeste bakkers uit de omgeving, zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit gebak en taarten leveren aan onze klanten. Verser dan vers en dat proef je! De moderne bakkerij gevestigd aan de Wethouder van Haperenstraat in Breda. Dagelijks worden bij Bakker Wim de meest heerlijke soorten brood, taarten en gebak bereid op puur ambachtelijke wijze. Daarnaast bereidt Bakker Wim alle producten volgens de aller strengste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit.

de geschiedenis van Bakker Wim

In 1960 is de bakkerij opgericht in Breda onder de naam Bakkerij van Ierssel. In 1990 nam zijn dochter Janine samen met Wim Huybregtse de bakkerij over. Na 6 jaar besloten zij een moderne bakkerij te bouwen in Breda en de naam te veranderen in Bakker Wim. In 2015 is de bakkerij overgenomen door Dave en Stefanie Mol en tot op de dag van vandaag zorgen zij, samen met een team van 20 medewerkers, voor het allerbeste brood, gebak en de allerlekkerste taarten.

ambachtelijke producten met hoogwaardige kwaliteit

De banketbakkers van Bakker Wim maken dagelijks het lekkerste gebak en de lekkerste taarten voor de SPAR winkels in Breda en omgeving. De producten worden op ambachtelijke wijze bereid en kwaliteit staat heel hoog in het vaandel bij Bakker Wim. Iedere dag worden de taarten en gebakjes vers bereid door de banketbakkers van Bakker Wim en dat proef je terug in de lekkere smaken van de producten. Heb je al trek gekregen? Waar wacht je nog op? Bestel nu het lekkerste gebak, vers bereid door Bakker Wim, online bij SPAR en geniet van de overheerlijke smaken.  

recalls | bekijk ze hier!