kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Huiswijn huiswijn wit droog wijntap

Huiswijn

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

13 . 69

3 Liter

Fris, feestelijk, jouw borrelwijn altijd vers.

  • Heerlijk fris voor de borrel
  • Vier weken houdbaar
  • Perfect voor feestjes en borrels

omschrijving

Huiswijn Wit Droog Wijntap: Perfect voor Jouw Borrelavonden Ga je voor een gezellig avondje borrelen? Of staat er een feestje op het programma? De Huiswijn wit droog wijntap van SPAR is dan precies wat je zoekt. Deze heerlijke frisse wijn komt in een handige bag-in-box verpakking van 3 liter, perfect voor het delen met vrienden of om zelf van te nippen gedurende de avond. De wit droog wijntap is niet alleen fris en heerlijk van smaak, maar ook praktisch: door de tap kun je precies inschenken wat je wilt, zonder te knoeien. Bewaar en gebruik Huiswijn Wit Droog Wijntap Zodra je de doos hebt geopend, blijft de witte wijn tot wel 4 weken houdbaar! Dat is een van de vele voordelen van de bag-in-box verpakking. Zorg wel dat je deze na het inschenken van een glas weer goed sluit. De wijn kun je het beste bewaren in een koele, donkere plek om zo de frisse, witte smaak te behouden. En herinner: wijn is lekker, maar drink met mate. Meer over Huiswijn Wit Droog Wijntap Zoek je een alternatief voor deze witte wijn? SPAR heeft nog vele andere soorten huiswijnen. Of je nu een liefhebber bent van rood, wit of rosé, er is altijd een passende wijn voor jouw smaak. Daarnaast, deze witte droge wijn gaat bijzonder goed samen met lichte hapjes zoals kazen en vis, om zo de borrelavond compleet te maken. Met de Huiswijn wit droog wijntap van SPAR wordt elk moment gegarandeerd een succes. Proost!
  • IGP Côtes de Gascogne white wine from France South West, Alc. 11% vol
inhoud en gewicht
3 Liter

ingrediënten

ingrediënten
druiven, geconcentreerde druivenmost, conserveermiddel: E220 (SULFIET), stabilisator: E466. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1

Koolhydraten 0.6

Koolhydraten waarvan suikers 0.6

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.01

bewaren

Koel, droog en donker bewaren.

gebruik

SERVEERTEMPERATUUR KOEL, CA. 10°C. GEBRUIKSAANWIJZING. 1. DRUK DE KARTELLIJNTJES IN EN HAAL HET RONDJE ERUIT. 2. ZET HET KRAANTJE VAST MET HET KLEPJE. 3. HAL HET BESCHERMKAPJE ERAF. 4. KNIJP DE HENDEL

contactgegevens

S.U. - IMPORT-KOELVERS K1

Huiswijn huiswijn wit droog wijntap
13 . 69
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip