kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Jan pizzadeeg en tomatensaus

Jan

3 . 39

600 Gram

Jan's pizzadeeg en saus: thuis de perfecte pizza maken!

  • Vers pizzafundament van Jan
  • 600 gram voor familiepizza
  • Makkelijk in doosverpakking

omschrijving

Ontdek de Italiaanse keuken met Jan's pizzadeeg en tomatensaus Breng Italië naar jouw keuken met de authentieke smaken van Jan's pizzadeeg en tomatensaus. Dit A-merk zet kwaliteit voorop, wat je terugziet en proeft in elk gerecht dat je ermee creëert. Met een netto-inhoud van 600 gram biedt deze doos genoeg voor een flinke, smaakvolle pizza die je helemaal naar jouw hand kunt zetten. Of je nu gaat voor klassiek Margherita of een pizza barstensvol jouw favoriete toppings, met Jan's pizzadeeg en tomatensaus leg je een solide, smakelijke basis. Bewaar en gebruik Jan's pizzadeeg en tomatensaus Bewaar het pizzadeeg en de tomatensaus van Jan altijd op een koele, droge plaats. Hoewel perfect geschikt voor een snelle maaltijd, blijft de kwaliteit het best behouden als je de doos tot gebruik in de koelkast plaatst. Eenmaal geopend is het raadzaam het te gebruiken binnen de termijn die op de verpakking staat aangegeven. De tomatensaus is zo samengesteld dat deze, zelfs na opening, nog een bepaalde tijd houdbaar blijft. Volg altijd de bewaarinstructies voor de beste smaakervaring. Meer over Jan's pizzadeeg en tomatensaus Als je eenmaal de rijke smaak van Jan's pizzadeeg en tomatensaus hebt ervaren, wil je misschien andere producten van dit merk verkennen. Zoek naar alternatieven zoals verse pastasauzen of volkoren pizzabodems om je Italiaanse avonden nog gevarieerder te maken. Afwisselen tussen verschillende bodems en sauzen houdt de maaltijden spannend en persoonlijk. Sluit je pizzamaaltijd af met een heerlijke Italiaanse wijn en je hebt een culinaire ervaring die je niet snel zal vergeten. Buon appetito!
  • Pizzadeeg en tomatensaus
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
600 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Pizzadeeg (67%) : TARWEbloem, water, ethylalcohol, dextrose, rijsmiddelen (E575, E501), TARWEGLUTEN, TARWEZUURDESEM (1%*), raapzaadolie, zout, verdikkingsmiddel (E412), meelverbeteraar (E300). Kan sporen bevatten van: melk. *Van de inhoud van het pizzadeeg. Tomatensaus (33%): Ingrediënten: tomatenpuree (92%**), ui, zonnebloemolie, water, zout, kruiden (oregano, basilicum), witte peper. **Van de inhoud van de tomatensaus
allergie-informatie

bevat: melk, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 5.8 gram

Koolhydraten 35.3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.8 gram

Vet 2.7 gram

Vet waarvan verzadigd 0.5 gram

Zout 1.04 gram

bewaren

Gekoeld bewaren bij max. 7°C

gebruik

Na openen direct bereiden. Voor consumptie verhitten. Product is niet geschikt voor bereiding in de magnetron. Invriezen is mogelijk maar kan de kwaliteit van het deeg aantasten.

contactgegevens

CERELIA NETHERLANDS BV

Jan pizzadeeg en tomatensaus
3 . 39
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes