sluit filter

met thuis afbakbrood

heb je altijd brood in de voorraad

thuis afbakbrood


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

ontbijt inspratie

ontbijt inspratie

De lekkerste ontbijtjes scoor je bij SPAR! Wil jij inspiratie voor een gezond, bewust, uitgebreid of snel ontbijt? Klik hier >>

Gwoon baguette
0. 74
Gwoon baguette Zak 250 Gram
0. 74
Gwoon ciabatta
1. 15
Gwoon ciabatta Zak 250 Gram
1. 15
verse sappen

verse sappen

De lekkerste verse sapjes van vers fruit vind je bij SPAR!

Danerolles croissants
2. 75
Danerolles croissants Koker 240 Gram
2. 75
Gwoon pistolet wit
1. 65
Gwoon pistolet wit Zak 300 Gram
1. 65
kies voor gemak!

kies voor gemak!

bekijk het assortiment vers gesneden fruit

Gwoon kampioentjes
0. 79
Gwoon kampioentjes Zak 240 Gram
0. 79
Schoof baguette wit
0. 64
Schoof baguette wit Geen spec 285 Gram
0. 64
heel Holland bakt

heel Holland bakt

Roomboter is dé basis van taart en gebak. Kies voor gezouten of ongezouten roomboter.

Schoof pistolet wit
0. 83
Schoof pistolet wit Geen spec 300 Gram
0. 83
Gwoon baguette  wit
2. 05
Gwoon baguette wit Zak 250 Gram
2. 05

bakkerij in eigen huis

Het is zondagochtend en je wilt even flink uitpakken met het ontbijt. Je perst sinaasappels of kiest voor de versgeperste sappen van SPAR. Je kookt eitjes, je wast de aardbeidjes en je zet lekkere filterkoffie. Ondertussen zet je de oven aan, je haalt de broodjes uit de verpakking, je dept de broodjes met een klein beetje water voor een extra bruin en knapperig korstje en je legt de broodjes in de oven. Binnen no time vult de ruimte zich met de heerlijke versgebakken brood geur als uit een echte bakkerij. Voor je het weet is het een drukte van belang aan de ontbijttafel en begint iedereen te smikkelen. Tja, met vers afgebakken broodjes maak je van ieder moment een feestje!

het allerlekkerste brood bak je zelf

De geur van vers gebakken brood is zo vreselijk lekker! Niet voor niets worden de broodjes van SPAR vers gebakken in de winkel. De geur van versgebakken brood heeft iets heel huiselijks, ambachtelijks en gezelligs. Wanneer je de afbakbroodjes thuis afbakt krijg je diezelfde geur. Het is lekker, makkelijk en snel. Heb je iets langer de tijd en wil jij je bakkwaliteiten ontwikkelen. Bak dan eens zelf een brood. Alleen het bakproces zelf al is zo wonderlijk. Het kneden van het deeg, het wachten tot het gerezen is, het zien van het resultaat, de spanning van het bakken en dan…. Het proeven van jouw zelf gebakken brood. Echt het is de moeite waard, probeer het eens met een broodmix!

altijd brood in de voorraad

Wat zo ideaal is aan de afbakbroodjes van SPAR, je kunt ze gewoon in de voorraad leggen. Buiten de vriezer hebben de afbakbroodjes een bepaalde houdbaarheid, maar wanneer je het afbakbrood in de vriezer bewaart, heb je altijd vers brood in de voorraad. En het assortiment thuis afbakbrood breid zich alleen maar uit. Naast broodjes, croissantjes en stokbroden zijn er ook lekkere snacks om thuis af te pakken. Denk aan mini saucijzenbroodjes of worstenbroodjes. Geweldig toch als de familie onverwacht op de stoep staat? Je zet de oven aan en zet binnen mum van tijd een heerlijke borrel op tafel!

recalls | bekijk ze hier